Barbatii nu sunt facuti sa fie monogami. Trebuie sa ne resemnam?


Am auzit vorba asta zilele trecute si m-am enervat. In plus, nici nu mi-a placut de la cine am auzit-o. Nu zic ca nu ar avea omul dreptate, dar noi, femeile, ce ar trebui sa facem? Sa stam cu mainile in san si sa ii lasam sa isi faca de cap?


Ba chiar mi-a sugerat sa ma documentez. “Vezi ca sunt studii. Prin natura lor, barbatii nu sunt facuti sa stea cu o singura femeie toata viata. E impotriva firii lor”. Mai sa fie...nu stiu ce scuze sa isi mai gaseasca pentru infidelitatile “speciei” lor :)) 

M-am uitat si eu un pic pe internet si am gasit ca nici barbatul, nici femeia nu sunt facuti sa fie monogami.

Sincer, este din ce in ce mai greu sa fii monogam. Eu nu zic sa fii toata viata monogam (mi se pare imposibil), dar macar sa te straduiesti, dupa ce te-ai casatorit.

Cunosc o singura persoana care s-a casatorit cu primul barbat din viata ei. Este o fosta colega de scoala generala, care s-a casatorit pe la 22 de ani si acum, dupa vreo 5 ani, sunt inca impreuna si au o fetita superba. Desigur, mai sunt si cazuri din astea, poate mai multe pe la tara, insa, v-am zis, mie mi se pare aproape imposibil. In plus, se zice ca este bine sa experimentezi ;)

Eu personal, atunci cand am o relatie, imi propun sa fiu monogama si pot sa ma “mandresc” ca pana acum mi-a reusit. Dar oare imi va iesi o viata intreaga?

Voi ce ziceti? Poate un om sa fie fidel unei singure persoane toata viata?

 

related posts