Ce fac femeile cand nu au chef de sex? Nimic sau... sex oral!


Trebuie sa recunoastem, femeile nu au chiar intotdeauna chef de sex si fie ii spun iubitului in fata acest lucru, fie nascocesc fel si fel motive pentru a-l convinge ca nu are rost sa insiste. Migrenele si oboseala sunt cam expirate, dar inca tin, iar un sex oral la momentul potrivit face cat zece partide obisnuite!


Multe din cititoarele Perfecte.ro au recunoscut ca ii spun direct partenerului ca nu au chef:

Diana: "De obicei ii spun: "Dragul meu, in seara asta sunt prea obosita, dar promit ca maine iti ofer inzecit!"...si bineinteles ca ma tin de cuvant si astfel avem o relatie frumoasa."

Alesia: "Nuu am chef azi! Iar daca stie sa-mi faca sa-mi vina cheful, se lasa cu scantei....;)."

Vio: "Sa-ti refuzi partenerul, daca nu ai chef de sex, nu este un lucru rau. Decat sa faci ceva fara chef si doar ca sa nu il refuzi , mai bine ii explici cum sta lucrurile. Cel mai frumos mod de a-l refuza si de a nu ii arata ca il refuzi cu rautate, "Saruta-l , dar pe obraz, pune-te langa el, strange-l in brate, si stai linistita. Da-i de inteles ca nu prea ai chef. El o sa intelega si nu o sa mai insiste pana o sa vada ca si tu ai chef."

Alexandra: "Nu am chef! simplu....suntem de 3 ani impreuna si stie ca atunci cand ii zic nu am chef, de fapt asa este. Nu caut motive,gen ma doare capul, ma doare burta sau mai stiu eu alte scuze penibile."

Altele, merg pe principiul ca pofta vine mancand, asa ca se lasa seduse de iubitii lor si accepta sa faca sex, chiar daca initial nu simteau nicio dorinta:

Valera: "Ii spun simplu ca nu am chef, iar el stie cum sa ma ia si imi provoaca cheful! Doar suntem de 9 ani impreuna si ma cunoaste f bine!:)"

Laura: "Pofta iti vine mancand...!!!"

Cristina: "Prietenul meu niciodata nu imi zice hai sa facem, mereu spune: vrei sa facem? si mereu decid eu daca facem sau nu, niciodata nu se supara daca ii zic ca nu :)"

O cititoare insa, ne-a recunoscut ca daca nu are chef de sex, ii face sex oral iubitului ei si evita sa il refuze:

Bianca: "Ii ofer un blowjob de zile mari:D asa il si obosesc, dar il si fac fericit. Si recunosc ca, desi la acel moment sunt fara chef de sex, ma face sa ma simt si eu implinita :)"

Asa ca, fetelor, aveti trei variante la alegere. Trebuie doar sa aveti grija sa nu exagerati cu refuzul. Cine stie, poate iubitul vostru va deveni la fel de suparat ca cititorul nostru Marcel:

Marcel: "A mea obisnuia sa imi spuna "IS OBOSITA, NU AZI" sau "NU AM CHEF" cand nu ii convenea ceva la mine, si mai facea si fete de alea de obosita. Cred ca daca mai aud scuza asta penibila de la prietena mea nu o sa mai am eu chef deloc sau.... gasesc pe una care sa aibe! O las pe ea sa se odihneasca, sa isi revina!"

related posts