Ce-i excita pe barbati. Lucruri la care nu te-ai fi gandit niciodata 


Din cand in cand, barbatii au curajul de a fi sinceri, chiar daca o fac prin  intermediul site-urilor de socializare. Postari recente ale barbatilor spun ce-i incita si ... excita la o femeie.


1. Limbajul “indraznet” in pat. Atentie, nu confunda cu limbajul vulgar, acest lucru ii dezgusta!

2. Muscatul buzei inferioare. Daca va sarutati, ai putea sa incerci si tehnica asta.

3. Femeile sportive.  Nu e de ajuns sa ai o figura atletica, pe barbati ii excita atunci cand privesc o femeie care face sport.

Vrei sa ramai insarcinata si nu reusesti? Vezi 5 pozitii care te vor ajuta

4. Rasul unei femei. Modul in care razi s-ar putea sa-l excite la maxim pe cel care te priveste. Continua sa zambesti!

5. Manuirea cutitului. Doar in bucatarie! Unii barbati gasesc excitant modul in care o femeie manuieste cutitul atunci cand prepara masa.

6. Aptitudinile in ale informaticii. Multi barbati considera ca o femeie care detine cunostinte tehnice este foarte sexy.

7. Femeiele care consuma alcool. Barbatii chiar le gasesc foarte atractive pe cele care fac fata unei bautari tari si care lasa apa plata pentru dus. Desigur, a nu se exagera, barbatii urasc sa vada femeile in stare de ebrietate.

8. Femeile care conduc  agresiv. Bineinteles,  barbatii apreciaza femeile care conduc bine si nu provoaca cozi interminabile, insa ceea ce-i  excita cu adevarat este condusul agresiv. Barbatii se excita la vederea unei femei  care face fata oricarei situatii in trafic la limita.

Jennifer Lopez este istorie! Cum arata posteriorul lui Nicole Scherzinger doar in bikini, fara Photoshop - FOTO

Selena Gomez, aparitie sexy doar in halat. Vedeta nu si-a dat seama ce a lasat la vedere cand a postat poza pe internet - FOTO

related posts

Modifică setările cookies