Ce înseamnă atunci când visezi bani? Cele mai frecvente vise și semnificația lor


Visul este o formă de imaginație venită în mod involuntar, ce constă într-o succesiune de imagini, sunete, idei, emoții și alte senzații care apar în timpul somnului. 

Tag-uri: #vise #semnficatii

Potrivit teologilor greci, semnificația viselor dezvăluie starea noastră de sănătate și cea sufletească.

Șarpe

Acest vis înseamnă trădare din partea unor oameni de unde te aștepți cel mai puțin. Planurile pe care ți le-ai propus au șanse minime să se mai realizeze.

Bani 

Banii în vis simbolizează energia sufletească. Atunci când găsești bani în vis,  se spune că ai încredere în tine și iți vei atinge obiectivele. Dacă visezi că pierzi bani, înseamnă vei pierde din punct de vedere emoțional. Poate să apară un obstacol în viașa ta, greu de depășit.

 

Câine

Atunci când visezi câine ai parte de iubire și loialitate, iar dacă visezi un câine de vânătoare ai șanse mari să câștigi la un joc de noroc. :) Dacă în vis câinele este agresiv, acest lucru poate însemna că cineva nu îți este loial. În cazul în care, câinele este vesel, este un simbol al acceptarii sociale, al integrării într-un grup.

Pisică

Dacă visezi o pisică poți avea parte de un sentiment de tristețe. De asemenea, pisica mai inseamnă că te vei confrunta cu oameni fățarnici, cu defecte de caracter și este posibili că acei oameni să-ți fure din bunurile tale personale.

Preot

În vise, preotul simboliezează sacralitatea, sănătatea spirituală sau fizică și anxietatea. Dacă visezi preot se spune că ai nevoie de ajutor în rezolvarea unor probleme care te frâmântă. 

FULLSCREEN
Ce înseamnă atunci când visezi bani? Cele mai frecvente vise apărute în timpul somnului și semnificația lor
  • /

related posts

Modifică setările cookies