Ce parere au barbatii despre celulita si vergeturile femeilor


Pentru noi, femeile, celulita si vergeturile sunt un vis urat. Ne afecteaza psihic, cheltuim milioane la saloane sa scapam de ea, dam bani pe abonamente la sala, tinem diete numai ca sa o vedem disparand...dar celulita este un adversar redutabil, care cedeaza greu.


Pe noi ne innebuneste...ne analizam in oglinda, ne masuram cu centimetrul. Dar barbatii ce parere au despre celulita si vergeturile noastre? La urma urmei, nici ei nu arata toti ca Brad Pitt, cum nici noi nu aratam ca Angelina. Va dezgusta celulita noastra? Ei bine, obisnuiti-va! Treceti peste! Si noi suportam burtile voastre sau parul de pe spate...vorba vine, fiecare cu ale lui.

Am intrebat in dreapta si in stanga: unii cred ca este dezgustatoare, altii spun ca nu ar sta in viata lor cu o fata cu celulita... Hai sa fim seriosi!!! Si daca acum arata ca un top model si peste 5 ani face celulita si vergeturi, o parasesti? Cat de superficial esti?

Si apoi ziceti mersi: facem celulita si vergeturi dupa ce va aducem copiii vostri pe lume!
Sunt si tipi care zic ca celulita nu conteaza atat de tare cand fata are ceva in cap, iar aspectul general este unul placut.

Am ales pentru voi cateva raspunsuri de la niste baieti pe care i-am interogat pe tema asta.

Marius
O femeie care are fundul si picioarele cu aspect de “coaja de portocala” poate sa fie oricat de frumusica, ratingul total scade drastic. Cu acesta femeie nu poti sa te duci relaxat la mare, la piscina, pentru ca toata lumea o sa se uita la ea... si nu ca este frumusica, ci ca are celulia. Si ma refer in cantitati considerabile.

Sunt multe femei care au asa, putin as spune, care nu se observa, dar exista. Acestea sunt ok, atata timp cat tin celulita sub control si nu ajungem in cazul de mai sus.

Oricum prima recomandare este un tratament anti si mai multa miscare.

Adam
Celulita si vergeturile la o femeie sint ca ridurile la un barbat. Atata vreme cit nu sint exagerate.
Din cite am observat vergeturile si celulita reprezinta o problema obsedanta a femeilor.

Eu personal nu dau papucii pentru asa ceva. In schimb, daca o femeie exagereaza cu tratamentele anticelulitice , antivergeturi, iar timpul in care cei doi ar trebui sa il petreaca impreuna este alocat pentru tratamente, atunci asta reprezinta un mare semnal de alarma si poate reprezenta un motiv de dat papucii.

Pina la urma vergeturile / celulita au aparut datorita schimbarii radicale a alimentatiei si a stilului de viata. Da, e ok sa incerci sa-i spui tipei la care observi asta intr-un mod decent si fin, astfel incat sa nu o ia ca pe un afront personal ( din pacate nu stiu cate dintre femei nu o sa o ia ca pe un afront personal ) .

Long story short . Daca o tipa e simpatica , frumusica si isteata, niste vergeturi nu conteaza. Nu traim cu statui grecesti in casa, iar cine traieste cu statui vorbeste tot cu statui.

Radu
Consider ca traim intr-o societate foarte superficiala care tine cont de aceste mici detalii, care conteaza foarte mult, inclusiv pentru mine. Nu pot spune ca as intrerupe brusc relatia cu persoana respectiva, dar cred ca as ramane in "laguna prieteniei" si nu as face vreun commitment mai serios.

Nu zic ca sunt desgustatoare, dar afecteaza look-ul persoanei respective si niciodata nu stii daca acea persoana le va remedia sau le va accentua mai tare. Drept urmare mai consider ca mai bine este sa ai grija de imagine ca nu se stie. Pot concluziona ca anumite lucruri le pot trece cu vederea, dar cum am zis, tin mult la imaginea persoanei de langa mine ...si pana la urma, look-ul conteaza.

George

1)    Daca am cunoscut o tipa si am apreciat ca e frumoasa/simpatica si am socializat si am observat ca am ce vorbi cu ea si nu ma voi plictisi prea repede, atunci faptul ca are celulita, vergeturi  etc nu va insemna nimic. Deci ma intereseaza mai mult daca o consider simpatica si are inteligenta necesara sa ma poata provoca cu ceva (si eu nu sunt vreun geniu), decat daca are vergeturi sau celulita.

2)    Daca am cunoscut o tipa si am apreciat ca e frumoasa/simpatica, dar e lemn -  adica are inteligenta unui dop de cola, nu am ce vorbi cu ea, adica eu vorbesc si ea se uita la mine ca televizorul si doar zambeste, atunci faptul ca are vergeturi, celulita  etc ii va lua foarte mult din rating. Deci daca nu prea o duce capul (mentally challenged) macar sa fie buna in draci, adica gandesc la modul ca daca nu am ce vorbi cu ea macar atunci cand ma uit la ea sa imi pice fatza.

Ionut
Sunt hidoase de-a dreptul vergeturile sau celulita evidenta, mai ales cand nu te astepti. Adica vezi o tipa super, ii admiri corpul si apoi scoate surpriza - mai ales cele slabe si cu celulita sunt stranii.

Insa pana la urma daca atunci cand vezi vergeturile/cellulita cand esti deja prins in mreje...nu mai conteaza nimic, poate sa-i atarne si suncile, sanii, fundul...ca o sa zici "lasa ca rezolvam  noi cumva " :D

 

related posts