Ce poziție sexuală preferă românii. Studiul care arată că europenii și americanii iubesc același tip de poziție


Se pare că europenii și americanii nu sunt chiar atât de diferiți și când vine vorba de sex și poziții se potrivesc perfect. Site-ul medical Dr. Ed a făcut un studiu, pe 2000 de persoane din Europa și din SUA, care răspune perfect la întrebările "Ce poziție sexuală preferi" și "Care e pozitia pe care îți dorești să o încerci cel mai mult"?

Tag-uri:

Studiul arată că cei mai mulți dintre respondenți preferă poziția „Doggy style“, urmată de clasica poziție a "Misionarului", iar pe locul trei „Cowgirl“. 

Poziția „69“ nu se află printre preferatele europenilor, fiind votată doar de 4% dintre respondeți.


 

Dacă ar fi să ne uităm atent la studiul efectuat și să analizăm ce îți doresc oamenii în funcție de zonele geografice, vom vedea că în Marea Britanie SUA, Germania, Spania, Franţa, Austria şi România poziția „Doggy style“ este favorită.

Polonia preferă „Spooning“, Ţările de Jos 9 poziția „Misionarului“, în timp ce Belgia, Elveţia şi Italia aleg ca favorită poziţia „Cowgirl“. 

Când vine vorba de poziţiile pe care oamenii doresc să le încerce, „Tabletop“ s-a clasat pe primul loc, urmată de „69 în picioare“, roaba şi sexul anal.

Citește și Felul în care face dragoste spune totul despre el. Cum îl dă de gol poziția sexuală preferată

 

related posts

Modifică setările cookies