Ce sa faci ca sa nu te mai gandesti la fostul iubit. Solutia gasita de specialisti


Desi v-ati despartit demult, nu il poti uita pe fostul tau iubit? Iata de ce ti se intampla acest lucru si ce poti face pentru a depasi acest moment al vietii tale odata pentru totdeauna!


Poate nu stiai, dar exista o explicatie stiintifica. Specialistii au descifrat de ce nu poti lasa trecutul in urma si au gasit totodata o solutie pentru a "bloca" amintirile pe care nu le mai doresti atat de prezente in mintea ta. Nu e usor, insa merita testat! 

Potrivit specialistilor, totul porneste din mintea ta, pe care o hranesti cu ganduri si idei care nu intodeauna iti fac bine. Cel mai bun exemplu: amintirile cu fostul de care nu ai reusit sa scapi nici acum.

Pentru a intelege mai bine de ce iti este greu sa te indragostesti din nou, ar trebuie sa te gandesti la mintea ta ca la o gradina. In loc de flori, creierul tau cultiva conexiuni intre neuroni. Neuronii sunt activati de secretia de serotonina si dopamina, responsabila pentru starea de spirit. Atunci cand asimilezi mult prea multa informatie fara sa ii dai creierul sansa de a se odihni, sistemul devine lent. Deci ai atat de multa informatie si te gandesti atat de des la el, incat creierul nu mai are timp sa inlocuiasca acele amintiri cu unele noi.

Poate ca te intrebi cum ar putea creierul tau sa stie ce sa pastreze si ce sa elimine. Conform "The Zoe Report", el va pastra in memorie ca fiind primordial lucrul la care te gandesti cel mai des. Asa ca, daca te regasesti de multe ori rememorand imagini cu fostul tau, creierul se va activa mai ales la acest tip informatii, comparativ cu informatiile pe care le afli citind acest articol, de exemplu.

Acum ca stii de ce ti-e greu sa-l uiti, cheia eliminarii amintirilor este pe cat de simpla, pe atat de complicata. Intelege de ce iti trece prin minte atat de des si incepe sa nu mai hranesti aceste amintiri. Incetul cu incetul, ele vor fi inlocuite cu altele, mai actuale, care nu te vor mai rani.

related posts

Modifică setările cookies