Ce sa nu porti la prima intalnire. Trucuri de care trebuie sa tii cont daca vrei sa faci o impresie buna


La prima intalnire conteaza primele impresii, de aceea este important sa acuzi atentia cuvenita felului in care arati si te imbraci, aceste doua aspecte fiind primele cu care iesi in evidenta, inainte de orice alt detaliu picant din viata ta. 


Pantofii cu toc foarte inalt - Incaltamintea cu toc iti face picioarele sa para sexy, insa sa te impiedici sau sa arati prea provocator intr-o locatie nepotrivita, asta nu mai e sexy.

Machiajul strident - Toate vrem sa incercam fardurile neon si genele false, insa la prima intalnire cu o persoana necunoscuta nu ar trebui sa experimentezi. Lasa asta pentru alta data si straduieste-te sa arati ca o persoana normala, nu ca un extraterestru.

Hainele mulate - Cat de amuzant poate fi sa mergi la un restaurant daca tu esti imbracata intr-o rochie atat de stramta incat nici nu poti sa respiri? 

Coafurile complicate - Ca in cazul machiajului, coafura aleasa trebuie sa fie una simpla, dar care sa te reprezinte. Nu este seara potrivita pentru a incerca extensiile despre care ai citit in ultimele luni.

Pantalonii de trening - Nu conteaza ca sunt din bumbac fin sau ca au costat o avere. Singura locatie in care sunt potriviti este acasa, cand te uiti la un film, iar singura persoana care ar trebui sa te vada imbracata cu ei este baiatul care livreaza pizza.

related posts