Ce spune pozitia de somn a ta si a iubitului despre relatia voastra. Ce ascundeti fara sa va dati seama


Iti place sa te cuibaresti in bratele iubitului in timpul somnului sau esti genul de iubita care se trezeste cu spatele la el? Iata ce spune pozitia ta de somn despre relatia pe care o ai cu partenerul de viata.


Distanta si pozitia in care dormiti tradeaza cat de puternica este relatia voastra, potrivit unui nou studiu. Mai exact, cuplurile care dorm la 2 cm sau chiar mai aproape unul de celalalt sunt mai fericite decat restul.

In plus, partenerii care au parte de contact fizic in timpul noptii au sanse mai mari sa ramana pentru mult timp impreuna, potrivit aceluiasi studiu prezentat la Edinburgh, la International Science Festival.

In urma unei serii de experimente, oamenii de stiinta au descoperit ca peste 42% dintre cupluri dorm spate in spate, 31% in aceeasi directie si 4% unul in fata celuilalt. In jur de 34% adorm atingandu-se, 12% petrec noaptea la mai putin de 2 cm departare, iar 2% stau mai departe de 60 cm unul de celalalt.

In urma studiului, medicul psihiatru Samuel Dunkell a ajuns la concluzia ca perechile care se ating si dorm aproape sunt mai fericiti in cuplu decat restul.

FULLSCREEN
Ce spune pozitia de somn a ta si a iubitului despre relatia voastra. Ce ascundeti fara sa va dati seama
  • /

related posts