Cel mai lung sarut din istorie: 46 de ore, 24 minute si 9 secunde!


Un cuplu thailandez s-a sarutat pentru 46 de ore, 24 de minute si 9 secunde intr-un concurs inedit de Valentine’s Day. Organizatorii maratonului de saruturi spun ca acesta este noul record mondial – cel mai lung sarut din istorie.


Recordul anterior fusese de “numai” 32 de ore, 7 minute si 14 secunde si fusese stabilit in 2009 de un cuplu din Germania - Nikola Matovic si Kristina Reinhart; acum, reprezentantii Guiness Book vor trebui sa verifice daca tinerii thailandezi se califica pentru a darama recordul celui mai lung sarut.

La concursul organizat in statiunea thailandeza Pattaya au participat 14 perechi. Concursul a inceput duminica dimineata la 6 A.M. ora locala. Luni dupa-masa inca se mai sarutau jumatate dintre cuplurile prezente, care deja depasisera recordul mondial anterior.

Turistii care treceau pe acolo zambeau si le faceau poze cu telefoanele mobile. Castigatorii au fost anuntati marti inainte de rasaritul soarelui: un cuplu din Bangkok, Ekkachai si Laksana Tiranarat. Cei doi au castigat un inel cu diamante in valoare de 1.600 de dolari si un premiu in bani – 3.200 de dolari. Conform regulilor concursului, indragostitii nu au avut voie sa isi desparta buzele nici macar o secunda.

Puteau sa bea apa, cafea, lapte sau suc, dar doar prin pai, in timp ce continuau sa se sarute. Chiar si cand unul dintre ei avea nevoie la toaleta, buzele lor trebuiau sa ramana lipite in sarut – si un supraveghetor mergea cu ei la baie, pentru a verifica daca respecta regula.

Cea mai dura regula – nimeni nu a avut voie sa se aseze sau sa doarma. O femeie care a participat la concurs cu prietenul ei a lesinat la numai o jumatate de ora dupa inceperea concursului, duminica. In ciuda reputatiei sale de tara cu o puternica industrie a sexului, Thailanda este inca o natiune conservatoare, unde saruturile in public sunt privite cu dezaprobare.

Participantii la concurs, cu varste cuprinse intre 21 si 51 de ani, au adus acte care sa ateste ca sunt casatoriti sau ca formeaza un cuplu – in acest caz, trebuiau sa prezinte o scrisoare de la ambii parinti. Au participat, in principal, cupluri thailandeze, dar a fost si un barbat german cu o femeie thailandeza, precum si un cuplu gay.  

related posts

Modifică setările cookies