Cele 5 reguli din amor pe care femeile se bucura ca le-au incalcat. Tu ai avut curajul sa o faci?


Cateodata regulile sunt facute pentru a fi incalcate!


1. Ia lucrurile foarte incet la inceputul unei relatii

De cate ori ti s-a spus sa nu te grabesti intr-o relatie? "Il vei speria! Va crede ca te porti la fel cu orice tip!" Sunt situatii in care poti ignora aceste sfaturi binevoitoare. Cateodata ai acel sentiment ca pur si simplu tipul este minunat si ca ai rata momente frumoase alaturi de el daca ai lua lucrurile prea incet. Daca amandoi aveti sentimente intense inca de la inceput si sunteti sinceri unul cu celalalt, puteti grabi un pic lucrurile.

2. Nu face sex la prima intalnire

Este un sfat excelent pe care i-l poti da unei femei foarte tinere, insa foarte multe femei cu varsta spre 30 de ani si peste considera ca aceasta este o regula care merita incalcata, atata vreme cat esti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul. Daca amandoi aveti acelasi scop, de ce nu?! Unele femei sunt de parere ca daca atractia sexuala este maxima, atunci ce rost are sa ti-o infranezi? Ce se intampla daca faci sex la prima intalnire? Este posibil sa nu-l mai vezi niciodata...dar exista si posibilitatea de a avea 3 copii si trai fericiti pana la adanci si batraneti.

3. Nu-i spune "Te iubesc" inainte sa o faca el

Tampenii :) Daca simti cu adevarat ca il iubesti, daca sunteti impreuna de ceva vreme, nu e niciun motiv pentru care sa nu ii spui ca il iubesti. Cel mai rau lucru care se poate intampla e...ca el sa nu simta la fel :( Dar nu e mai bine sa stii?

4. Nu te muta cu el inainte de a implini un an de relatie sau, si mai bine, inainte sa va logoditi

Nu mai bine iti asculti inima decat un sfat expirat? Traieste clipa.

5. Nu te duce la somn suparata pe el

Este o regula nerealista. Unele probleme nu se pot rezolva imediat si nici nu trebuie sa iti propui asta. Daca v-ati certat, nu e nevoie sa umbli dupa el prin casa ca un catelus, in incercarea de a-l impaca. S-ar putea sa inrautatesti lucrurile. Poate dupa un somn bun, veti vedea lucrurile altfel.

related posts

Modifică setările cookies