Cele mai HOT tipsuri pentru sex oral ale anului 2010


La capitolul sex, nimic nu se compara cu senzatiile vibrante ale sexului oral. In 2010 ai tot auzit sfaturi despre cum sa-l pui in practica, astfel incat rezultatele sa culmineze intr-un orgasm de toata frumusetea. Acum, noi iti facem o recapitulare, ca sa le tii minte si la anul!


Sexul oral a devenit in 2010 foarte popular. Dintre persoanele care nu au avut deloc contact vaginal, 23 % practica sexul oral. Dintre cei care au contact sexual vaginal, 87% practica si sexul oral, iar studentii il practica in proportie de 96%.

1. Stabileste contactul vizual
Incearca sa stabilesti un contact vizual cu partenerul tau si chiar sa zambesti obraznic. Cercetatorii au demonstrat ca barbatii sunt excitati de imaginile sexuale explicite, asa ca, in momentul in care scena se produce chiar sub ochii lui, impactul e cu mult mai mare. Pe scurt, decat sa ai o figura plictisita, care parca exprima ca faci asta din obligatie, mai bine nu o mai face deloc.

2. Foloseste-ti si mainile
Nu doar gura este importanta pentru sexul oral. Daca vrei sa iti satisfaci iubitul mai rapid si mai intens, foloseste-ti gura doar pentru capul penisului, iar pentru baza lui, foloseste-ti mainile. Senzatiile vor fi multiple pentru iubitul tau, iar tie iti va fi mai usor sa iti faci treaba.

3. Fii foarte atenta
Stim ca te simti bine, dar tine minte ca ai de-a face cu o zona foarte sensibila a iubitului tau. Asa ca ai grjia mai ales atunci cand ai orgasm, pentru ca se poate intampla sa ti se inclesteze maxilarul. Si daca nu ti-ai vazut niciodata iubitul plangand, s-ar putea sa ai ocazia cand ti-e lumea mai draga!

4. Intensifica-i orgasmul
Atunci cand iubitul tau incepe sa ejaculeze, plaseaza-ti degetul mare la baza penisului si apasa usor timp de cateva secunde. Cand vei elibera presiunea, orgasmul partenerulu va fi vulcanic – mult mai lung si mult mai intens.

5. Variaza ritmul
La fel ca si in cazul sexului normal, exista preludiu si pentru felatie. Asa ca, ia-o usor la inceput si accelereaza ritmul mai apoi. Poti alterna miscarile in functie de cat de mult vrei sa dureze partida de sex.

related posts

Modifică setările cookies