Cercetatorii confirma cea mai mare temere a barbatilor in dormitor. La ce concluzie au ajuns in urma unui studiu


Au existat intotdeauna discutii in randul femeilor si al barbatilor daca marimea penisului conteaza sau nu in dormitor. Parerile sunt impartite, insa cercetatorii au ajuns la concluzia ca marimea chiar conteaza.


Potrivit unui studiu publicat in revista Journal of Sexual Medicine, femeile care au orgasme vaginale in mod frecvent declara ca reusesc sa atinga mai bine acest punct culminant daca barbatul are un penis mai mare, scrie Daily Mail.


Cercetatorul Stuart Brody, psiholog la Universitatea West Scotland si coordonator al studiului, a intervievat 323 de femei pentru acest proiect. Ele au fost intrebate despre recentele lor experiente sexuale si daca lungimea penisului a fost importanta pentru atingerea orgasmului. In discutii, s-a luat in calcul o marime medie a penisului intre 14,9 centimetri si 15,5 centimetri.


Echipa condusa de Brody a ajuns la concluzia ca femeile care au raportat un numar mai mare de orgasme vaginale in interval de o luna au pus acest lucru pe seama lungimii mai mari a penisului.


"Asta s-ar putea datora, cel putin in parte, faptului ca un penis mai lung are o capacitate mai mare de stimula vaginul pe toata lungimea acestuia. Anxietatea barbatilor privind lungimea organului sexual nu reprezinta o reflecţie a stereotipurilor din societate, ci este o apreciere reala ca marimea chiar conteaza pentru multe femei", a declarat Stuart Brody.


sursa: mediafax

related posts