Checklist: cum arata barbatul perfect in ochii femeilor si ce calitati trebuie sa bifeze


Un studiu facut pe femeile britanice scoate la iveala ca femeile au o imagine foarte complexa cand vine vorba de portretul barbatului ideal. Mr. Perfect trebuie sa bifeze 1, 80 cm, corp atletic, bun gust la imbracaminte, nefumator si muuuulte alte calitati. Esti de acord?


Britanicele au facut o lista luuuuunga in ceea ce priveste barbatul perfect. Calitatile fizice trebuie sa fie urmatoarele: 1,80 m, corp tonifiat si atletic, ochi caprui, par negru si scurt, ras, cu un simt al modei ascutit.

Evident, acesta trebuie sa aiba un comportament exemplar: sa nu fumeze, sa-si sune mama regulat, sa fie gata in 17 minute cand e vorba de o iesire, sa-si doreasca o familie, sa iubeasca shoppingul, sa recunoasca ca se uita si la alte femei, sa aiba simtul umorului, sa-ti spuna ca te iubeste si sa fie atent cu sentimentele tale.

Lista nu se opreste aici: sa-i placa fotbalul, dar si comediile romantice, sa manance carne, sa inoate, sa mearga cu bicicleta si sa aiba si permis de conducere. Daca e sa trecem la lucruri mai serioase, evident ca trebuie sa aiba un salariu mai mare decat partenera. 

Pare imposibil? Noi am intrebat si cateva cititoare perfecte.ro si am facut o lista proprie :)


Trasaturi fizice: Sa fie mai inalt decat femeia, sa nu aiba burta, sa nu aiba degetele scurte, sa miroasa bine, sa aiba barba, sa aiba par cret, sa fie brunet, sa aiba maini frumoase, sa faca gropite si sa aiba fund apetisant.

Comportamental, lista este lunga: sa fie alaturi de tine in momentele dificile, sa fie o fire activa, sa aiba grija de tine cand esti bolnava sau te simti rau, sa se implice in chestiile casnice, sa deschida usa la masina, sa ofere flori fara fie fortat de o situatie, sa mearga pe strada pe partea cu masinile, sa aiba rabdare si sa iti ofere libertate.

Evident, trebuie sa fie si inteligent si amuzant si loial, open-minded si sincer, plus sa-ti asigure un confort financiar, adica sa castige mai mult si sa nu-si doreasca sa fie intretinut.

Hai, completeaza si tu in rubrica de comentarii de mai jos.

related posts

Modifică setările cookies