Christmas time: pozitii sexuale de pus in practica de Craciun


Craciunul este perioada anului in care ti-e pusa la incercare generozitatea. Iar iubitul tau trebuie sa fie primul care sa se bucure de ea. Si pentru ca trebuie sa fiti silentiosi din cauza rudelor care va inconjoara, iata un top al celor mai tari pozitii pentru Craciun. Citeste-le si ia notite!


1. Silent Night
De Craciun, probabil ca te-ai pricopsit cu toate rudele la tine in vizita sau, invers, probabil ca esti pe la una din ele acasa. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa te bucuri de cateva momente de intimitate alaturi de iubitul tau. Atunci cand toata lumea doarme, voi va puteti face de cap, pe silent. Iti recomandam pozitia din picioare, pentru ca astfel nu va veti confrunta cu scartaitul patului sau al mobilei.

2. Jingle Balls
Una din pozitiile preferate atat de femei cat si de barbati, pe la spate, poate fi usor pus in practica in aceasta perioada. Este la fel de silentioasa ca prima, asta doar daca va puteti abtine de la tipete si gemete.

3. Snow Angel
Va puteti face de cap in pozitia misionarului, pe podea, chiar langa brad, ca si cum ati face ingerasi in zapada. Poti fi tu deasupra, sau el, in functie de cum va doriti. 

Citeste si: Sex de Craciun: Daaah sau Nuuuuu?

related posts