Conteaza sau nu marimea penisului? Ce demonstreaza studiile


Intrebarea care da tarcoale de mult timp, atat femeilor, cat si a barbatilor, si-a gasit in sfarsit raspunsul. Cercetatorii britanici au dezvalui adevarul cu privire la cea mai frecventa intrebare.


Reprezentantii sexului masculin cred ca barbatia sta in pantaloni si cu cat este mai mare organul lor sexual, cu atat vor fi mai apreciati de femei. Conform ultimelor studii efectuate de catre un institut din Anglia, marimea penisului conteaza mai mult pentru barbati decat pentru partenerele lor, caci de multe ori ei sunt cei nemultumiti de materialul genetic, si nu iubitele lor.

Studiile demonstreaza faptul ca femeile care au orgasme vaginale prefera barbatii cu penis mare, in schimb pentru cele care experimenteaza mai des orgasmele clitoridiene, marimea nu conteaza mai deloc.

Pe langa problemele pe care le au cu privire la inaltimea sau greutatea lor, barbatii sunt adesea nelinistiti in privinta penisului si a marimii acestuia, fiind mai mereu nemultumiti de ceea ce le-a dat natura. Cercetatorii au selectat 173 de subiecti, care au raspuns unor chestionare cu privire la parerea despre propriul corp, functia erectila si grija pentru organul sexual.

Din barbatii chestionati si preocupati de acest aspect, 46% au recunoscut ca au mers la medicul urolog pentru ca acesta sa le masoare penisul atat in stare flasca, cat si erectila. In ceea ce priveste parerea pe care o au despre ceea ce au in dotare, 30% dintre barbati nu sunt multumiti de marimea penisului, 35% sunt incantati de acest aspect, in timp ce restul nu au dat un raspuns clar.

“Cert este ca temerile barbatului cu privire la marimea penisului si performantele sexuale in functie de acesta sunt doar in mintea lui, caci realitatea este cu totul alta. Unele dintre acestea au aparut ca urmare a unor experiente traumatizante”, a explicat unul dintre cercetatori.
 

related posts

Modifică setările cookies