Conteaza sau nu marimea penisului pentru femei? Ce adevar surprinzator dezvaluie cel mai recent studiu in domeniu


Ai fost intrebata pana acum si nu ai stiut ce sa raspunzi?  Vezi care este parerea femeilor si ce le place cel mai mult.


Contrar spuselor conform carora marimea nu conteaza, specialistii sunt de parere ca marimea penisului conteaza, insa doar pentru anumite femei si pentru anumite tipuri de orgasm.

In urma unui nou studiu efectuat in randul femeilor, s-a descoperit faptul ca cele care au adesea orgasme vaginale sustin ca ajung la punctul de maxima excitatie daca barbatii cu care intretin relatii sexuale au un penis mare.

Studiul s-a raportat la raspunsurile a 323 de femei, dintre care cele mai multe erau studente la universitati scotiene, cu privire la experientele lor sexuale anterioare si la importanta pe care o are marimea penisului. Plecand de la definitia ca un penis de lungime medie are aproximativ 15 cm, femeile au fost intrebate daca ajung la orgasm vaginal in cazul in care partenerul are penisul peste media stabilita sau daca e mai mic de 15 cm.

Astfel, s-a descoperit faptul ca doar 160 dintre aceste femei au avut pana in prezent orgasm vaginal si au avut suficienti parteneri incat sa poate compara experientele sexuale. Dintre acestea, 34% au precizat ca prefera penisurile mai mari de 15 cm, in timp ce 60% au sustinut ca nu conteaza marimea pentru atingerea orgasmului, iar 6% au considerat ca penisurile mai mari nu le-au oferit aceeasi placere ca cele sub medie.

Concluzia a fost ca un penis mai mare are mai multe sanse sa provoace un orgasm vaginal unei femei decat unul sub medie, intrucat acesta reuseste sa stimuleze in intregime lungimea vaginului si a cervixului.

related posts

Modifică setările cookies