Cum iti dai seama ca fostul tau iubit vrea sa va impacati


Cand te-a parasit, ai plans zile intregi si i-ai dus dorul in timp ce el se bucura de noul statut de barbat singur. Visai la o impacare si nu primeai decat respingeri, asa ca te-ai obisnuit cu gandul ca relatia voastra nu mai are nicio sansa?


Ei bine, un vechi proverb spaniol spune ca cine pleaca nealungat se intoarce neinvitat si, de cele mai multe ori, vorba aceasta se adevereste.

A trecut ceva timp de cand nu mai formati un cuplu insa recent primesti tot mai des mesaje de la el si il vezi mai des decat in timpul relatiei? Exista posibilitatea ca el sa vrea sa va impacati.

Nu stii daca te contacteaza din bun-simt sau daca are intentii mai serioase? Uite la ce semne trebuie sa fii atenta pentru a-ti da seama daca fostul tau vrea sa se impace cu tine.

Te cauta pe retelele de socializare

Iti deschizi contul personal de Facebook si gasesti un mesaj, un comentariu, un Like sau un Poke. Te intreaba ce mai faci si cum mai este viata ta, iti apreciaza pozele si iti da share la tot felul de filmulete si imagini, dar nu are curajul sa faca mai mult de atat. Interesul e acolo insa.

Te suna fara motiv si, daca va intalniti, te priveste asa cum o facea inainte

Cu toate ca nu ati stabilit nimic, telefonul iti suna, iar el te tine de vorba fara sa spuna ceva concret. Iti povesteste cum a fost ziua lui, te intreaba cum a fost a ta si trece de la un subiect la altul doar pentru a prelungi convorbirea. Cand va vedeti, te priveste lung, te analizeaza si asculta tot ce ai de spus fara sa te intrerupa, iar uneori il observi fixandu-te insistent si scuzandu-se ca o face fara motiv.

Ii intreaba pe prietenii tai de tine

Poate ca este atat de orgolios incat nu te abordeaza in mod direct, dar daca iti spun prietenele tale ca a intrebat de tine, ca a adus vorba de relatia voastra si de statutul tau actual, este clar ca il bate gandul sa faca o miscare.

Isi cere scuze pentru trecut

Vorbiti despre un subiect oarecare, dar el aduce aminte de momente din trecut, iti povesteste despre cat de gresit a procedat cand erati impreuna si isi cere scuze pentru faptul ca a renuntat la tine. Daca nici aceta nu este un semn ca vrea sa va impacati, nu stim ce altceva poate fi.

Iti ofera ajutorul lui

Ii spui ca inveti pentru un examen sau ca ai esti in mijlocul unui proiect important la serviciu, iar el se ofera sa te ajute, sa caute informatii, sa te puna in contact cu specialisti din domeniu. Daca esti bolnava, face tot felul de glume si bate apropouri subtile cum ca poate veni sa aiba el grija de tine.

Se apropie de tine

Va intalniti la un concert, la aniversarea unui prieten comun sau in club si vine direct catre tine. Iti adreseaza intrebari, se intoarce rar la grupul lui de prieteni si face tot posibilul sa stea in preajma ta tot timpul.

Ti s-a intamplat vreodata ca unul dintre fostii tai iubiti sa vrea sava impacati? Ti-ai dat seama care sunt intentiile lui?

related posts

Modifică setările cookies