Cum iti poate afecta relatia mimarea unui orgasm


Una din marile probleme pe care le au femeile in ziua de azi este anorgasmia, adica nu au orgasm sau ating cu greu punctul culminant al actului sexual.


“Una din trei femei a recunoscut mimeaza orgasmul”, a fost concluzia unui sondaj realizat de catre un site de matrimoniale din America. “O fac cu convingere, zgomotos si in asa fel incat sa nu para ca se prefac” – au concluzionat cei care au realizat studiul.  

Pentru a nu-si deranja partenerii sau pur si simplu pentru ca se simt jenate sa discute despre acest subiect, multe dintre femei mimeaza orgasmul de foarte multe ori, iar o repetitie a acestei actiuni ar putea crea probleme in cuplu.

"Cand mimezi un orgasm, nu faci decat sa-i transmiti partenerului tau ca ceea ce face nu este corect si nu te ajuta. Daca tu nu esti multmuita si nu obtii placere maxima, atunci nu este corect, iar relatia va avea de suferit", a declarat Talia Baurer, potrviti Huffington Post. 

Specialista in probleme de sexologie a explicat ca, pentru binele cuplului, in momentele in care unul dintre parteneri considera ca nu poate oferii totul in dormitor, este indicat ca acesta sa vorbeasca si sa amane momentul. "Este mai bine sa petreaca altfel timpul decat sa ajunga sa se simta frustrati, altfel relatia se va degrada constant", a explicat aceasta.

related posts

Modifică setările cookies