"Stiinta dragostei": cum sa il faci sa se indragosteasca de tine in 5 pasi. Care sunt sfaturile expertilor


La prima vedere poate ca par niste banalitati, insa sunt confirmate de psihoterapeutul si autorul M. Gary Neuman, care a dezvaluit pentru Business Insider ce trebuie sa faci - concret - pentru ca cineva sa se indragosteasca de tine.


Iata care sunt cei 5 pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a-l face sa se indragosteasca de tine:

1. Mentine in permanenta contact vizual

Pentru a crea o legatura, este important sa te uiti in ochii persoanei respective. Nu feri privirea. Psihoterapeutul M. Gary Neuman a dezvaluit ca persoanele care sunt indragostite pastreaza contactul vizual 75 la suta din timpul petrecut impreuna. Astfel, se creeaza o anumita intimitate intre parteneri.

2. Asculta

Oamenilor le place sa stie ca esti interesat de ceea ce au de spus. Ascultand, demonstrezi ca iti pasa de celalalt. La fel de important este sa pui intrebari legat de subiectul conversatiei si sa dai dovada de compasiune. Nu trebuie sa vorbesti numai despre tine insati sau numai despre lucrurile care te intereseaza pe tine.

3. Validarea

Ce inseamna mai exact lucrul asta? Sa ii arati partenerului ca il apreciezi si ca prezenta lui in viata ta este importanta. Ca sa vorbim concret, 48 la suta din partenerii care se despart dau vina pe faptul ca jumatatea nu i-a apreciat la adevarata valoare.

4. Zambeste

Potrivit specialistilor, zambetul este cheia catre sufletul cuiva. Nu numai ca te face mai atragatoare, dar il face si pe posibilul partener sa se indragosteasca de tine.

5. Atingerea

Este important sa atingi discret persoana pe care intentionezi sa o cuceresti, pentru a-i arata ca te simti confortabil in compania ei.

FULLSCREEN
"Stiinta dragostei": cum sa il faci sa se indragosteasca de tine in 5 pasi. Care sunt sfaturile expertilor
  • /

related posts

Modifică setările cookies