Cum sa iti pedepsesti iubitul daca te insala...cu un barbat? Vezi cele mai haioase raspunsuri!


Ti-ai prins iubitul cu...un alt barbat? Dupa ce treci peste socul initial, cum il pedepsesti pentru infidelitate? "L-as impusca", "m-as alatura lor", "as rade in hohote" sau "l-as parasi" sunt doar cateva dintre raspunsurile de la cea mai recenta DEZBATERE de pe Perfecte.ro.


Este clar: femeile prefera sa fie inselate cu alte femei, decat cu un barbat! Daca in cazul in care l-ai prins cu o femeie mai sunt sanse sa il ierti, aceste sanse se reduc dramatic cand infidelitatea este comisa cu un alt barbat. Cum ai reactiona daca l-ai prinde cu un barbat in pat? Iata cele mai interesante raspunsuri ale dezbaterii!

CATWOMAN:
Pe loc cred ca as vomita : de emotii , nervi , groaza etc. Apoi as pleca fara sa mai scot un cuvant, iar dupa cateva saptamani cand m-as calma as vorbi cu el deschis despre asta si as incerca sa il inteleg, sa ma bucur pentru el.

17:
Cred ca as ramane portret, insa cand imi revin, ii tai!

Andreea:
Cred ca m-as speria de groaza si i-as cere multe explicati :D

Alyna:
Probabil as rade!

Daniela:
I-as cere niste explicatii, iar dupa aceea as muri de ras :)))

w0w:
Ce gandire au femeile astea :)) Ma sperie :) In lumea asta exista hetero, bi, gay ,lesbi. :) Exista la ora actuala o gramada de barbati care prefera alti barbati. Eu cred ca cele care au ceva mai tanar pana in 40 de ani, in procent de 60 %, au comis-o cu un alt barbat ..cunosc o gramada de cazuri :)

Alwe:
M-as alatura lor :))

Camelia:
Pardon...m-ar bufni rasul si probabil urmatoarea miscare m-as alatura lor ;))

Gabrielle:
L-as impusca :))).. Nu, glumesc. Nu stiu daca as mai putea sa fac ceva in cazul acesta. Cel mai probabil i-as da papucii si i-as interzice sa mai caute vreodata!

Adina
:
God! Cred ca ar fi cel mai scarbos lucru care l-as putea vedea! Ce as face? acelasi lucru care l-as face daca l-as prinde cu o ...fata: papucii!

Luana:
I-as spune ca as prefera sa ma insele cu o tipa, nu cu un tip. Daca il iubesc mult, as trece cu vederea poate, daca ar fi cu o tipa, dar daca e un individ .. nu as putea!

Umbra:
As lesina.

Laura:
L-as parasi....Prefer sa ma insele cu 100 de femei decat cu un barbat!

Diana:
As rade...mult:)) Si apoi as incepe sa plang si, bineinteles, i-as da papucii si probabil as ramane marcata all my life pentru ca nu mi-am dat seama ca el e, de fapt, gay...it would be sad and tragic:|

Bianca
:
As fugi cat as vedea cu ochiii...mi-ar fi mie rusine de rusinea lor:)

related posts