Daca nu ai orgasm, Eros iti sare in ajutor


Nu, nu este vorba despre celebrul zeu pe care sa il invoci daca nu esti satisfacuta in dormitor. Un mic dispozitiv laudat de medici ar putea sa produca placere atunci cand metodele clasice nu mai reusesc.
 


Lipsa orgasmului la femei-iata o problema care atenteaza la fericierea a mii de cupluri din intreaga lume. Explorand atent cauza, expertii in sex si medicii au ajuns la concluzia ca una din cauzele insatisfactiei in dormitor este circulatia deficitara in sfera genitala. Ori, pornind de la acest aspect, a fost inventat micul Eros, care seamana cu un mouse de calculator.

El a primit avizul medicilor care ii lauda performantele si spun ca este mai mult decat o jucarie erotica. Principiul pe care-l are la baza micul dispozitiv este simplu: o mica pompa de plastic se aplica pe clitoris, iar aceasta genereaza fenomenul de vacuum care intensifica fluxul sanguin in zona. Eros a primit si aprobarea FDA (organism din SUA care reglementeaza piata alimentelor si medicamentelor) si este recomandat de medici in cazul disfunctiilor sexuale la femei. Dispozitivul costa 400 de dolari.

FULLSCREEN
Daca nu ai orgasm, Eros iti sare in ajutor
  • /

related posts

Modifică setările cookies