6 motive pentru care femeile insala


Si femeile insala la fel de mult ca barbatii. Insa din cu totul alte motive. Uneori pentru ca se simt singure, alteori tradate sau cateodata vor pur si simplu sa fie in centrul atentiei. Afla 6 motive pentru care femeile calca stramb.


1. Cauta atentie si afectiune
De obicei, femeile nu insala neaparat pentru ca nu au parte de sex acasa, cu partenerul. Tradarea lor are legatura cu lipsa afectiunii si atentiei din partea acestuia. Vor sa se simta iubite si apreciate, vor sa fie pe primul lor pe lista lor de prioritati.

2. Sunt in cautarea perfectiunii
Femeile insala pentru ca ele intotdeauna vor..mai mult si...mai bine. Ele pot gasi in mod constant greseli la partenerul lor. De cele mai multe ori sunt nemultumite de partener pentru ca sunt nemultumite de ele insele.

3. Din razbunare
De multe ori femeile insala pentru ca se simt ranite.  Femeile sunt maestre in arta razbunarii. Femeia considera ca sexul cu un alt barbat este cea mai grea pedeapsa pe care o poate aplica partenerului care a ranit-o.

4. Din singuratate
Femeile isi tradeaza partenerul atunci cand simt ca relatia este pe final, ca ceva nu mai merge, dar nu au curaj sa ii puna capat. Se simt singure, neintelese si...isi cauta intelegerea in bratele altui barbat.

5. Vor sa fie in centrul atentiei

Multe femei sunt disperate dupa atentie. Cu cat le admira cu mai multi barbati, cu atata se simt mai implinite.

6. Din lipsa de incredere in sine

De multe ori femeile se simt neglijate de partener si isi pierd increderea in sine. Ca sa si-o recapete, cauta compania altor barbati. Daca au succes, se simt iar sigure pe farmecele lor.
 

FULLSCREEN
6 motive pentru care femeile inseala
  • /

related posts