De ce mai sta o femeie cu barbatul care a inselat-o?


Putinele sunt cazurile in care o femeie nu este pusa in fata unei infidelitati a partenerului de viata. Iar 70% dintre femei nu afla ca au fost inselate. Totusi, atunci cand se intampla acest lucru, marea majoritate dintre ele alege sa continue relatia. De ce? Uite cele mai invocate pretexte!


1. Nu vor sa ramana singure
Femeile sunt foarte geloase si competitive, iar daca au fost inselate, prefera sa le arate amantelor ca ele sunt mai valoroase pentru barbatul lor. Asa ca, in loc sa rupa orice legatura cu acesta, ele se lipesc si mai mult de el in incercarea de a-l recuceri. Sa fie parasite de tot de partener pentru o alta femeie este o umilinta pe care nu vor sa o indure.

2. Se tem de instabilitatea financiara
Oricat de independente ar fi, femeile tot depind in anumite privinte de partenerii lor. Asa ca, din comoditate, sunt dispuse sa treaca si peste mici escapade, de dragul portofelelor lor. In plus, psihologii au descoperit ca femeile considera ca singure sunt mult mai sarace.

3. Se tem ca raman fara prieteni
Dupa o infidelitate, parerile grupului de prieteni sunt impartite, iar o despartire definitiva o distruge complet. Asa ca femeile prefera sa ramana cu barbatii care le-au tradat, doar pentru a mentine acel echilibru in cercul de prieteni si pentru a nu fi considerate ele insele niste amenintari pentru cuplurile respective.

4. Depind profesional de partenerii lor
Daca partenerii lor le sunt si sefi, femeile nu prea vor sa riste sa-si piarda locul de munca. Asa ca, in speranta ca infidelitatea nu se va repeta, ele sunt dispuse sa-i ierte o data. Si inca o data si inca o data, de fapt de cate ori este nevoie.

5. Familiile lor sunt impotriva despartirii
Exista peste tot familii conservatoare care considera ca o casnicie trebuie pastrata cu orice pret si ca o mica escapada a barbatului este nesemnificativa. Asa ca, femeile sunt indemnate sa treaca mai repede peste comportamentul partenerilor si sa se resemneze. Iar multe dintre ele chiar o fac.

related posts