De ce să nu porți niciodată lenjerie intimă de culoare neagră


Chiar dacă cei din jur nu pot vedea ce culoare are lenjerie ta intimă, acest aspect este extrem de important.


Conform lui Anjel OBryant, analist al psihologiei culorilor, culoarea lenjeriei intime are un impact semnificativ asupra stării de spirit și a energiei, chiar dacă nu o poate vedea nimeni.

Citește și: Tipuri de manichiuri și lacuri de unghii pentru o primăvară perfectă

”Fiecare dintre culori vibrează, la un nivel diferit. Nu contează dacă sunt la vedere sau nu, aceste culori îți influențează organismul și creierul”. 

Supermodelul Miranda Kerr a spus odată: ”Poartă niște chiloți drăguți și îți vei păstra soțul pentru totdeauna”. Conform specialistului citat de DailyMail, nu este suficient să ai chiloți drăguți, trebuie să fii atentă și la culoarea lor.

”Chakra de bază este situată în zona coccisului, acolo unde se află chiloții. De aceea culoarea lenjeriei intime este extrem de importantă”. 

Orice fan al filmului ”Ten Things I Hate About You” își va aminti replica: ”Nu porți lenjerie neagră decât dacă vrei ca cineva să o vadă”. În realitate, negru este o culoare total neinspirată când vine vorba de viața intimă. 

Conform specialistului, singurele culori care nu vibrează sunt negru, alb și gri.

”Negru nu este cea mai sexy culoare pentru chiloți pentru că anulează toată energia. Cred că este ceva cu care ne-a convins oamenii care vând lenjerie intimă, dar din punct de vedere științific, nu este recomandat pentru nivelul tău de energie. În dormitor, clar, ar trebui să purtați roșu”. 

Ce semnificație are fiecare culoare?

Albastru: ”Sunt de încredere, mă bazeze pe forțele proprii”

Roșu: ”Sunt extrovertit și activ sexual”

Verde: ”Sunt sigur pe mine și îmi pasă de alții”

Grena: ”Sunt sociabil și senzual”

Mov: ”Sunt sensibil și spiritual”

Galben: ”Sunt inteligent și sociabil”

Portocaliu: ”Sunt orientat spre acțiune și comunicativ”

Roz: ”Sunt empatic, îmbrățișează-mă!”

Violet: ”Sunt foarte loial”

Bleu: ”Sunt foarte creativ”

Maro: ”Sunt foarte plictisitor”

 

Bleu și roz te vor ajuta să dormi mai bine pentru că aceste culori te calmează, te relaxează.

Dacă ești femeie și ai un interviu important, specialistul spune că ar trebui să porți bleumarin: ”Este o culoare care calmează, spune despre tine că ești foarte bună în ceea ce faci”.

Câteodată, este posibil să fii atras la nivel subconștient de o anumită culoare pentru că aceasta are energia de care organismul tău are nevoie. Este și motivul pentru care copiii ar trebui să-și aleagă singuri culorile din dormitorul lor. 

Cât privește îmbrăcămintea, culoarea neagră spune ”Încerc să te controlez”, griul spune ”Nu sunt implicat emoțional cu nimeni”, iar albul spune ”Am nevoie de spațiu”.

 

Vezi și: Alpaca, vloggerul care gândește în imagini și culori

related posts

Modifică setările cookies