De ce un barbat ti se pare mai atragator in momentul in care te indragostesti de el


Ti se pare ca iubitul tau e mai sexy decat Zac Efron si Channing Tatum la un loc? Exista o explicatie stiintifica pentru acest lucru.


Studiile arata ca femeile care sunt indragosite pana peste cap de iubitii lor ii considera pe acestia mai atragatori decat sunt de fapt. In stadiul initial al unei relatii, niciunul nu este mai sexy si mai provocator decat el, cu atat mai putin fostii parteneri. Explicatia?

Cu cat esti mai indragostita, cu atat perceptia ta in privinta iubitului este alterata. Oamenii de stiinta de la Universitatile Bilkent si Indiana au supus un grup de femei la un test cu imagini. Le-au prezentat poze si le-au pus sa aleaga barbatul care seamana cel mai mult cu actualul iubit, si pe cel care aduce cu un fost iubit.

Au descoperit ca femeile lasa in urma fostele iubiri si ca niciun partener din trecut nu se poate compara, in mintea lor, cu actualul.

Tie ti se intampla? Ti s-a intamplat vreodata sa iti desfiintezi fostii si sa-l consideri pe iubitul tau din prezent mai "reusit" decat ei?

related posts

Modifică setările cookies