Despartire in showbiz. Britney Spears si Charlie Ebersol au decis sa puna punct relatiei


Au format un cuplu timp de 8 luni. Intre Britney Spears si iubitul ei au aparut insa neintelegeri si, potrivit UsWeekly, cei doi nu mai sunt impreuna.


Jurnalistii de peste ocean sustin ca surse din anturajul Printesei Muzicii Pop confirma despartirea de Charlie Ebersol, fiul co-producatorului show-ului "Saturday Night Live". Mai mult decat atat, tot redactorii straini au observat ca artista a sters deja toate pozele cu Charlie de pe contul ei de Instagram, semn ca ruptura este serioasa.

Britney si Charlie s-au cunoscut in luna octombrie a anului 2014, cand au hotarat sa si inceapa o relatie. De atunci si pana in prezent, ei au participat la cateva evenimente mondene impreuna, fiind foarte deschisi cu presa si fanii in legatura cu relatia lor.

Ceva n-a mers insa intre ei, iar acum atat Britney, cat si barbatul isi vad separat de drum. Ba mai mult, cantareata il si desfiinteaza putin prin intermediul retelelor de socializare. La una dintre imaginile publicate, Britney a scris: "E atat de frumos acasa! Nimeni nu se compara cu baietii din Louisiana!".

related posts

Modifică setările cookies