Ești gata pentru o nouă relație? 7 semne că trebuie să mai aștepți


O despărțire dureroasă în viața sentimentală nu înseamnă sfârșitul lumii, iar șansa unui nou început poate apărea în orice moment.

Tag-uri: #relatii #cuplu

Clipa cea mai potrivită pentru a intra într-o nouă aventură amoroasă depinde însă de puterea fiecăruia de a lăsa în urmă trecutul.

Cum nu se știe cu exactitate cine suferă mai mult după „fostul”, respectiv „fosta”, indiciile de mai jos pot fi luate în calcul deopotrivă de femei și bărbați pentru ca o nouă relație să nu fie compromisă din start.

1. N-ai scăpat de lucrurile fostului partener. „Curățenia generală” în propria locuință te va ajuta să treci mai ușor peste amintirile trecutului.

2. Folosești orice ocazie pentru a vorbi despre „ex”. Nu adu în discuție numele fostului iubit sau fostei iubite decât dacă ești întrebat sau e absolut necesar.

3. Faci pe detectivul pe site-urile de dating. Nu e de condamnat nici o persoană care își face un profil online cu scopul de a se îndrăgosti mai rapid, însă nu e sănătos să faci așa ceva doar pentru a vedea cum acționează cel de care tocmai te-ai despărțit.

4. Frecventezi locațiile preferate ale „fostului”. Dacă ești mereu în căutarea unei întâlniri „accidentale” cu persoana de care te-ai rupt, asta înseamnă că gândul tău nu poate fi nicidecum la o nouă relație.

5. N-ai rupt legăturile pe social media. Rețelele de socializare au devenit un mod de viață, astfel că o despărțire adevărată din lumea reală înseamnă și renunțarea la contactele online.

6. Faci comparații cu precedenta relație. Dacă obișnuiești să pui în balanță calitățile unui nou iubit sau iubite cu cele ale persoanei din precedenta idilă, atunci e clar că mintea ta nu e pregătită să meargă mai departe.

7. Încerci să provoci gelozie. Ai făcut o nouă cucerire și simți nevoia să-l informezi prin diverse moduri pe fostul sau pe fosta cu privire la fiecare pas? E un semn clar că nu vrei decât să încerci recuperarea iubirii pierdute cu ajutorul geloziei.

related posts

Modifică setările cookies