Esti la inceputul unei relatii si nu stii ce simte pentru tine? Iata cum poti afla


Esti la inceputul unei relatii si nu stii ce simte pentru tine? Exista cateva modalitati prin care poti testa nivelul relatiei, dar si sentimentele pe care ti le poarta partenerul.


Metodele pe care ti le prezentam nu numai ca te pot ajuta sa-ti dai seama ce simte pentru tine, dar ii si pot arata ca nu iti este deloc indiferent.

1. Testul atingerii. Una dintre modalitatile prin care ii poti testa interesul este sa-l atingi si sa-i analizezi reactiile. Daca stati unul langa altul, incearca sa-l atingi cu mainile sau cu genunchiul. Faptul ca se indeparteaza si nu te mai atinge deloc este un semn negativ, dar daca din contra, se apropie si mai mult inseamna ca nu este deloc deranjat ca-i invadezi spatiul personal.

2. Citeste-i reactiile. Oamenii raspund diferit la comentarii de tot felul. Daca aduci in discutie ceva legat de sex, iar el se rusineaza de subiect, inseamna ca nu vrea ca discutia sa ajunga la un astfel de nivel deocamdata. Daca ii scrii in sms ca iti este dor de el si el nu raspunde la acelasi nivel, inseamna ca nu simte acest lucru.

3. Privirea spune mereu adevarul. Atunci cand aveti contact vizual incearca sa-ti dai seama cat de mult te priveste inainte de a-si muta privirea. Daca reusiti sa pastrati contacul vizual pentru mai mult timp inseamna ca exista scanteie intre voi.

4. Mentionarea unor alte fete. Aducerea in discutie a unor fete cu aspect fizic placut te pot ajuta sa-i testezi reactiile. Daca nu pare interesat de subiect inseamna ca te vrea pe tine, dar daca iti marturiseste ca place pe altcineva, nu trebuie sa te superi: cu cat afli mai devreme cu atat mai bine.

5. Planuri pentru viitorul apropiat. Incearca sa introduci in discutiile voastre faptul ca ai vrea ca la un moment dat sa mergeti la film sau sa luati cina impreuna. Daca in zilele urmatoare te intreaba cand ai vrea sa se intample, inseamna ca el chiar isi doreste ceva serios cu tine.

6. Relatiile trecute. Atunci cand vorbesti despre relatiile tale cu alti baieti, tot ce trebuie sa faci este sa fii atenta la reactii. Daca iti spune ca meritai ceva mai bun sau daca este gelos, acesta este un indicator buna, semn ca ii pasa de tine.

7. Curajul si intrebarile. Intreaba-l ce simte fata de tine si daca vrea o relatie serioasa. Nu are niciun motiv sa te minta asa ca ar trebui sa-ti dea un raspuns sincer. Daca vrei cu adevarat sa afli care este nivelul lui de interes fata de tine atunci nu trebuie decat sa-ti faci curaj si sa-l intrebi.

related posts

Modifică setările cookies