Esti singura? Iata 7 sfaturi care te vor ajuta sa-ti gasesti sufletul pereche in 2014


Daca esti in cautarea barbatului ideal, dar nu l-ai gasit inca, s-ar putea sa nu cauti unde sau cum trebuie. Iata niste sfaturi care te vor ajuta sa iti gasesti perechea anul acesta.


1. Cunoaste-te in primul rand pe tine

Ca sa gasesti barbatul perfect pentru tine, trebuie sa stii in primul rand care sunt nevoile pe care trebuie sa ti le indeplineasca. Noteaza, asadar, intr-o agenda calitatile pe care le cauti la un barbat si care sunt acele lucruri pe care nu ai putea sa le suporti. Nu trata insa aceasta lista ca pe litera legii. Un tip nu trebuie sa indeplineasca absolut toate criteriile ca sa fie cel potrivit. Dar e bine sa stii ce cauti.

2. Uita-te bine in jur

Inainte sa pornesti sa-ti cauti Alesul in lumea larga, ar trebui sa te uiti mai bine in jurul tau. Prietenul tau cel mai bun, vecinul sau colegul cu care razi mereu cu pofta s-ar putea sa ascunda fiecare un partener perfect pentru tine. Intreaba-te daca barbatii din jurul tau sunt simpli amici sau daca ar putea sa fie mai mult.

3. Devino mai vorbareata

Nu o sa cunosti niciodata barbatul ideal, daca ai mereu un aer inabordabil si fugi mereu atunci cand cineva se apropie de tine la o petrecere. Propune-ti sa iesi mai des din zona de confort si incepe discutii simple cu necunoscutii la ocaziile sociale. Un curs de dezvoltare personala prin actorie ar putea sa te ajute in acest sens.

4. Cauta-l in locul potrivit

Uita-te la lista cu calitati pe care ai creat-o si vezi daca trasaturile pe care le cauti se invart in jurul aceluiasi subiect. Daca vrei un tip creativ, pasional, caruia sa-i placa muzica, incepe sa mergi mai mult la concerte sau in cluburi cu un anumit specific. Daca vrei un barbat atletic, caruia sa-i placa iesirile la munte, ar trebui sa te inscrii intr-un club de drumetii sau sa incepi sa mergi la o sala cu perete de catarat.

5. Acorda tuturor o sansa

Chiar daca la prima vedere nu pare Mr. Right, acorda-i fiecarui tip care te intereseaza o sansa si accepta sa iesi cu el in oras, daca te invita. Nu pierzi nimic si s-ar putea sa fii suprinsa de cat de mult ti-ai putea schimba parerea despre el in decursul unei cine. S-ar putea chiar sa te faca sa-ti schimbi lista complet.

6. Intereseaza-te in jur

Intalnirile pe nevazute nu au mereu final neplacut. Avand in vedere ca unii dintre prietenii tai s-ar putea sa te cunoasca mai bine decat te cunosti tu, daca spun ca stiu pe cineva care s-ar potrivi pentru tine, nu refuza din prima. Nu strica sa accepti o astfel de "lipeala". Cine stie ce s-ar putea intampla?

7. Nu-ti irosi timpul

Daca iti place un barbat, dar stii ca nu e potrivit pentru tine, nu-ti pierde timpul intr-o relatie superficiala. Daca esti intr-o relatie cu un tip nepotrivit, nu vei fi disponibila atunci cand apare cel potrivit, nu-i asa? Evita o astfel de situatie complicata si nu incepe relatii decat cu barbati cu care simti ca poti avea un viitor.

related posts

Modifică setările cookies