Felicitari de Sfantul Valentin: Cum sa-ti declari iubirea intr-un mod original


Pentru ca niciun cadou n-ar trebui sa vina neinsotit de o felicitare, nu lasa nici ziua de Sfantul Valentin sa treaca fara a o marca si in scris. Mai ales ca la originile ei, doar asa puteai sa-ti declari sentimentele pentru persoana iubita.


Populare inca din Evul Mediu, primele felicitari schimbate cu ocazia Sfantului Valentin au aparut dupa 1400, iar legenda spune ca Charles, Ducele de Orleans, e creditat cu prima scrisoare de dragoste adresata sotiei sale in 1415.

Ce faci daca versurile nu sunt punctul tau forte si nici nu ai de gand sa cumperi o banala felicitare din prima librarie?

Pentru cuplurile care-si incep obligatoriu ziua cu o cana de cafea, vopseaua ce imita o tabla de scris este solutia. Canile pe care se poate scrie (si sterge) cu creta se gasesc de cumparat, dar poti sa le faci si singura. E un mod original si amuzant de a-i declara iubitului tau inca de dimineata cat de mult il iubesti. Iar pe viitor cana poate servi drept post-it pentru alte mesaje romantice.

Si mai simplu este sa folosesti asul de inima rosie drept felicitare. E la indemana oricui si nu trebuie sa te mai obosesti sa desenezi inimioare. Nu trebuie decat sa compui un mesaj care poate sau nu sa aiba legatura cu “potul cel mare” sau “asul din maneca” si sa o prinzi de cadou.

Amandurora va place sa calatoriti? Atunci fa rost de o harta a Romaniei sau a tarii si deseneaza o inima in dreptul oraselor pe care le-ati vizitat impreuna si apoi impacheteaza-i cu ea cadoul. Nu folosi banda adeziva, ca sa poti nota pe viitor si alte excursii in doi. Iar intr-un colt noteaza: “Calatoria nu s-a sfarsit.”

Sunteti amandoi nedezlipiti de smartphone? Atunci un cod QR poate fi solutia pentru tine. Il poti personaliza cu un mesaj amuzant si, dupa ce iubitul tau scaneaza desenul de pe felicitare, vede pe ecran o pagina sau un mesaj creat special pentru el.

related posts

Modifică setările cookies