Fetelor, treziti-va libidoul la viata!


Nu stai prea bine cu apetitul sexual si nu stii ce scuze sa-i mai zici iubitului tau ca sa eviti sa faceti sex? Nu-ti pune imaginatia la contributie! Poti sa te bucuri si tu de o viata sexuala intensa!


Ia in considerare alte metode de contraceptie
Chiar daca metoda hormonala este cea mai convenabila, efectele ei adverse sunt uneori mult prea neplacuta. Depresia, scaderea increderii in propria persoana, iritabilitatea si lipsa completa a libidoului sunt mult prea grave pentru a fi ignorate. Asa ca, renunta la ele!

Fa miscare!
Activitatea fizica stimuleaza circulatia sanguina, imbunatateste starea de spirit si contribuie la stimularea apetitului sexual. In plus, sportul te ajuta sa iti cunosti corpul si sa fii intr-o armonie mai buna cu el, asa ca te vei simti mai atragatoare in pat si vei dori sa explorezi noi culmi sexuale!

Ai incredere in tine
Lipsa increderii in propria persoana poate omori tot apetitul sexual. Femeile sunt de regula foarte critice cu ele insele si la cea mai mica urma de celulita incep sa devina pudice chiar cu iubitul lor. Asa ca, daca vrei sa ai o viata sexuala reusita si sa te bucuri de mult apetit sexual, nu-ti alsa defectele sa puna stapanire pe mintea ta! Iubitul tau te place asa cum esti tu!

Consuma afrodiziace
Stii foarte bine ca exista alimente care starnesc apetitul sexual, asa ca nu ezita sa le consumi! Delecteaza-te cu o ciocolata, cu banane sau cu mancaruri condimentate!

related posts

Modifică setările cookies