10 propoziții care îți pot distruge relația. Afirmațiile care duc la ceartă și despărțire1. Nu imi pasa

Odata ce ti-a iesit asa ceva pe gura, e greu sa repari ce ai spus. Partenerul se va simti neiubit. Daca nu iti pasa de partener, atunci ce rost mai are sa fiti impreuna? Incearca sa te abtii sa spui asa ceva. Nu vei reusi decat sa il faci sa se simta prost.

2. Trebuie sa vorbim!

Clar, urmeaza ceva care nu este de bine. Cand cineva incepe discutia cu aceasta fraza inseamna ca se lasa cu o cearta sau cel putin cu un mic conflict.

3. Nimic! N-am nimic

In loc sa vorbesti despre ceea ce te preocpa cu adevarat si sa incerci sa rezolvi problema, te ascunzi in spatele acestui raspuns. Si barbatii stiu ca atunci cand o femeie spune ca n-are nimic e un semn rau!

4. Exagerezi

Poate ca pentru el este un lucru important si tine sa il evidentieze, nu vei face decat sa il enervezi daca ii spui ca exagereaza. Mai bine lasa-l sa explice si apoi aduci si tu argumentele tale. Nu incerca sa faci sa sune neimportant ceea ce spune el.

5. Esti sigura ca vrei sa mananci chestia aia?

De obicei intrebarea asta scoate din minte orice femeie. Daca partenerul iti face observatie la orice bagi in gura de teama sa nu te ingrasi, poate ca nu e cel mai potrivit partener pentru tine.

6. Esti exact ca maica-ta

E propozitia care poate scoate orice femeie din minti. Practic, sunt jignite doua persoane dintr-o "lovitura". Desigur, replica asta poate fi folosita cu acelasi "succes" si pe un barbat, care nu va aprecia deloc comparatia.

7. Nu te cred

Cum poti salva o relatie in care nu e niciun pic de incredere? Nu prea poti!

8. Prietenul tau / prietena ta e super sexy 

Daca te respecta vreun pic, n-ar trebui sa spuna niciodata asa ceva. Si nici tu lui. 

9. Te porti ca o nebuna/ ca un nebun

Inca un motiv sa te isterizezi :)

10. Calmeaza-te!

Si de aici se declanseaza iadul!

related posts

Modifică setările cookies