Gesturi pe care cuplurile fericite le fac in fiecare zi. De ce ar trebui sa le faceti tu si iubitul tau


Pentru ca o relatie sa evolueze in directia dorita, iar fericirea in cuplu sa prospere este nevoie de implicarea ambilor parteneri atat prin gesturi si actiuni majore, cat si prin unele mici, dar care ajuta la consolidarea sentimentelor pe termen lung.


Cei de la Huffington Post au realizat un top al gesturilor mici, dar importante pe care orice cuplu fericit ar trebui sa le faca in fiecare zi.

O imbratisare lunga - Partenerii care isi acorda mai mult de cateva secunde pentru a se imbratisa in timpul unei zile sunt mai fericiti si se bucura mai mult unul de celalalt.

Acordarea spatiului - Desi persoanele aflate intr-o relatie au tendinta sa-si sufoce partenerul si sa-si doreasca sa petreaca tot timpul impreuna, este esential sa existe si niste limite in acest sens.

Rasfatul de dimineata - Fie ca este vorba de 15 minute de alint sau de bautul cafelei impreuna reprezinta o activitate simpla, care va ajuta sa va apropiati si mai mult.

Discutia de seara - Pentru o relatie frumoasa si sanatoasa, este important ca in fiecare seara sa va acordati cateva minute pentru a discuta despre problemele si activitatile cu care v-ati confruntat de-a lungul zilei.

related posts

Modifică setările cookies