Ghid pentru super-cyber-sex


Click-click-click si aaaaaah! Scoate dictionarul si pune-te la punct cu vocabularul: exprimarea plastica va fi cel mai sexi atu cand faci sex salbatic… pe Internet!


Cyber-sexul seamana cu sexul prin telefon numai ca in loc sa tii telefonul in mana… poti face orice altceva in timp ce citesti pe monitor descrieri excitante ale partenerului / partenerei. Oricare doi straini o pot face fara riscuri sau cel putin fara riscul de a se imbolnavi sau a face o invitatie berzei peste noua luni. Raman totusi riscurile de a fi prins cu… matza-n sac de catre mama / coleg de apartament sau cine-stie-cine. Asa ca pune-te la punct cu urmatoarele ponturi pentru a face cyber-sexul cel putin la fel de bun ca o partida de sex adevarata!

1. Inainte sa te apuci de nebunii, asigura-te ca nimeni nu va da peste tine sau nimeni nu va auzi din camera alaturata gemetele tale sau zumzaitul jucariilor sexuale. Pentru barbati mai e important sa se asigure ca in caz de… final fericit, nu strica tastatura, telefonul sau altceva ce va deveni lipicios si imposibil de folosit ulterior.

2. Indiferent ce porti: pantaloni de training, chiloti imensi ce ar putea fi folositi si ca parasuta sau daca porti aparat dentar si ochelari ca ai regretatului Nicu Constantin, este important sa spui ca porti lenjerie sexi! Femeilor li se recomanda sa descrie tinuta ca: pantofi cu toc cui, ciorapi negri, chiloti tanga si sutien push-up. Nu se stie de ce s-ar aseza cineva asa la computer, dar sa nu distrugem acest mit al barbatilor.

3. Daca partida de sex online merge prost, abtine-te si nu-i rani sentimentele partenerului / partenerei cu marturisiri ca: “fac lista de cumparaturi pentru maine” sau “imi pilesc unghiile”, mai degraba incearca sa incingi atmosfera cu: “Imi place sa imi faci asta”, “mi s-au intarit sfarcurile”, “imagineaza-ti ca iti ling…”. Ideea e sa-ti folosesti imaginatia si sa i-o stimulezi si pe a lui / ei!

4. Ai mare grija la ce scrii: greselile de ortografie pot distruge atmosfera (“cuie”, “denis” si alte cuvinte pot face omul sa rada tocmai cand era excitat… serios!) sau pot speria interlocutorul: in scenariul vostru nu introduce brusc un animal, de exemplu, sau actiuni sado-maso daca nu vrei sa te paraseasca partenerul / partenera cand ti-e lumea mai draga.

5. Fie ca partida se incheie cu un orgasm rasunator sau pur si simplu te bucuri ca ai scapat de un interlocutor prost la pat pe net, multumeste la sfarsit. Si nu te simti obligat(a) sa o mai faci o data treaba asta cu persoana care te-a dezamagit. Internetul e plin de amatori de vorbe dulci si atingeri fine!

related posts