Imbunatateste-ti tehnica de flirt prin SMS: Cum sa ii trezesti si mentii interesul


Ai intalnit un tip nou si doar ce ati inceput sa iesiti la intalniri? Potrivit www.yourtango.com, trebuie sa-i trimiti aceste 5 replici ca sa-ti imbunatatesti tehnica de flirt prin SMS. Uite cum sa-i trezesti si mentii interesul:


"Cine esti?" – raspunde-i cu acest mesaj dupa ce iti scrie primul si castigi puncte in plus. Imediat dupa ce se prezinta, foloseste o scuza despre "noul telefon" si cum ai pierdut tu agenda veche, iar mingea va ajunge in terenul tau fiindca se va stradui sa se faca memorabil.

"Scuze, cred ca nu mai am semnal. Te sun eu" – daca ii trimiti acest mesaj, imediat va incepe sa se intrebe unde si cu cine esti si va muri de nerabdare sa il contactezi. 

"Super!" – foloseste acest raspuns simplu, dar eficient, atunci cand iti propune sa mergeti intr-un loc nou. Astfel, iti vei arata incantarea, dar fara sa ye daid e gol si lasandu-i lui loc sa revina cu detalii.

"Ma bucur ca am mai vorbit!" – trimite-i mesajul asta tipului caruia i-a luat prea mult sa iti scrie inapoi. Se va gandi imediat ca esti ocupata si ai intalnit oameni noi, asa ca ti se pare ca a trecut o gramada de timp de cand nu ai mai vorbit cu el. Asta o sa il determine sa iti trimita mesaje mult mai des. 

"Scumpule", "Dragule" etc – sigur stii genul care foloseste prea des cuvinte precum "papusa", "iubito", "baby" si stii sigur ca nu esti prima careia i le spune. Asa ca loveste-l des cu aceste replici, astfel incat o sa inteleaga ca nu sunt neaparat ceva special si se va intreba cu siguranta daca ii mai spui astfel cuiva. 

related posts

Modifică setările cookies