Iata reteta fericirii in cuplu. Ti se aplica si tie?


Mama ta iti spune sa faci copii si sa gatesti pentru iubitul tau, filmele americane iti arata ca sexul e cheia unei relatii implinite, iar la prietenele tale vezi ca exista fericire si fara copii, fara sa gatesti si fara sex salbatic in fiecare zi. Si atunci, tu ce sa crezi?


Curiosi sa afle cum reusesc unii sa traiasca impreuna o viata intreaga in timp ce altii se despart dupa 3 certuri chiar daca sustin ca se iubesc, niste cercetatori au pus la punct un chestionar. Cei care au raspuns la intrebari erau cupluri sudate si fericite dupa multi ani de convieuire. 

Sondajul a evidentiat lucurile pe care le aveau in comun aceste cupluri si a iesit un fel de reteta a fericirii. 4 saruturi pe zi, 3 partide de sex pe saptamana, mese romantice regulate si multe hobbyuri comune – acestea sunt ingredientele relatiei perfecte si longevive. 

Acest rezultate au starnit controverse desigur, multe persoane fiind convinse ca nu exista un sablon al fericirii in doi. Tu ce crezi despre reteta de mai sus: ti-ar imbunatati viata de cuplu?

related posts