In cautarea sotiei perfecte: Luminita Becali


Chiar daca traiesc in anonimat, nu inseamna ca sunt mai putin celebre. Vorbim despre femeile din umbra marilor barbati. Desi nu se afiseaza in public, incita prin neprezenta. Si cum orice mascul de succes are parte de sustinerea unei femei puternice, sa vedem cine este sprijinul moral si afectiv al excentricului Gigi Becali.
 


Toata lumea il stie pe Gigi Becali – controversatul si simpticul patron al echipei Steaua, insa foarte putini o cunosc pe sotia acestuia, Luminita.
Spre deosebire de sotul sau care este nelipsit in presa, Luminita Becali este o fire retrasa: nu se afiseaza la evenimente mondene, nu apare la emisiuni tv si nu merge nici macar la meciurile Stelei.
 
Luminita este casnica si isi ocupa cea mai mare parte a timpului cu educatia celor 3 fiice ale lor.  Duminica este nelipsita de la biserica, unde merge alaturi de intreaga familie.
 
Luminita Becali a fost solicitata in repetate pentru interviuri si sedinte foto de diverse reviste pentru femei, insa sotul sau i-a recomandat sa nu accepte. Becali considera ca isi protejeaza familia, tinand-o departe de opinia publica.
 
Desi nu este in atentia paparazzilor, doamna Becali se ingrijeste de aspectul sau fizic. In rarele sale aparitii in public, Luminita impresioneaza prin silueta si eleganta sa. In trecut, doamna Becali obisnuia sa mearga la sala cu sotia lui George Copos, rivalul de la Rapid al sotului sau.
Luminita este o fire mai retrasa si nu ii place sa iasa in evidenta. Cand ne intalnim nu vorbim niciodata despre fotbal”, spunea Cristiana Copos despre doamna Becali.
 
Luminita Becali este cu 12 ani mai tanara decat sotul sau, are 40 de ani si l-a cunoscut pe actualul patron al Stelei cand avea numai 14 ani.
Fiind de origine machidoni, Gigi Becali si sotia sa recunosc ca si intelegerea dintre familiile lor a dus la casatoria dintre ei.
Noi, machidonii, avem anumite reguli pe care nu le putem incalca”, spunea Becali.
In familia Becali, traditiile se respecta din generatie in generatie. Daca Gigi Becali a fost primul barbat din viata Luminitei, patronul Stelei le-a impus si fetelor sale aceleasi reguli de conduita.
Primul care o va saruta pe fata mea, o va lua de nevasta”, sustine Becali.

related posts

Modifică setările cookies