Infidelitatea dauneaza grav sanatatii


Daca iubitul tau are palpitatii, cel mai probabil merita si-o palma dupa ceafa. Statistic vorbind, e posibil ca problemele lui cardiace sa fie cauzate de stres, iar stresul sa fie cauzat de o aventura. Jap-jap!


4000 de barbati au fost atent supravegheati in timpul unui studiu realizat de cercetatori italieni. Le-au fost observate starea de sanatate si gradul de fidelitate, iar concluziile au fost ca cei mai sanatosi sunt cei care fac sex des… cu aceeasi femeie.

Si daca fac sex des cu cine apuca e un lucru bun, din pacate pentru nevestele din toata lumea. Se pare ca o viata sexuala activa creste productia de testosteron, un hormon masculin care reduce riscul depresiei si imbunatateste sistemul cardiovascular si, in general, metabolismul. Pe scurt, sexul face barbatii fericiti. Dar asta stiam si noi, fara sa avem doctorate in medicina sau antropologie!

Totusi, expertii au tinut cu femeile de data asta si au completat descoperirile cu faptul ca relatiile intime cu o singura persoana scad incidenta bolilor cardiace. Asta da, concluzie! Se pare ca infidelitatea ii streseaza atat de mult pe barbati incat pana la urma mor tineri.

Studiul arata deci o realitate cruda: barbatii fideli traiesc o vesnicie, iar cei infideli au parte de o viata scurta, dar fericita! Nu-i de mirare ca ne insala…

Sa vedem cat de stresati au fost barbatii perfecti cand si-au inselat partenerele!

Paul, 27 de ani: "Sunt cativa pasi in a insela partenera fara ca ea sa afle. Daca respecti acesti pasi ai o reusita de 99% ceea ce inseamna mai putin stres si mai multa distractie. Pe de alta parte, inselatul insemna si sex, iar viata se prelungeste cu 10 minute la fiecare orgasm."

Ovidiu, 25 de ani: "Eu nu am avut parte de acest stres. Sunt un model pentru generatia mea. Pentru mine exista doar filme porno si nevasta-mea, uneori in cantitati echilibrate bine."

Adrian, 25 de ani: "Eu personal da. Chiar tare! Plus ca dupa apareau si regrete."

Andrei, 27 de ani:
"Da, pai stresul este imens. Cel putin pe mine stresul m-a convins sa renunt la astfel de practici (dar probabil tot de atac de cord am sa mor)"

Valentin, 24 de ani: "O singura data s-a intamplat sa imi insel iubita si de atunci am zis ca nu o sa mai fac asta. Am fost stresat, trebuie sa recunosc, dar nu pentru ca ar putea afla, ci pentru ca eram hotarat sa-i spun si nu stiam cum o sa reactioneze."

related posts

Modifică setările cookies