IT-istii au talent la sex!


Daca pana acum ieseai la agatat la sala, ar trebui sa-ti schimbi strategia. Musculosul care trage de fiare zilnic si se uita in oglinda mai des decat tine probabil ca iti incita imaginatia. Dar daca vrei senzatii tari de-adevaratelea, nu doar in visele tale, casca ochii in departamentul IT! Baietii care le au cu “hardware”-ul se pricep cel mai bine la apasat butoanele partenerei.


2000 de englezi au raspuns la un set de intrebari puse de PS3PriceCompare.co.uk, iar concluzia trasa din rezultate a fost ca, dintre toate categoriile profesionale, calculatoristii isi fac partenerele cel mai fericite.

Poate ca nu sunt cei mai frumosi si nici cei mai preocupati de fizicul lor, dar partea buna este ca in loc sa petreaca timp in oglinda se gandesc la cum sa te faca pe tine sa urli de placere. Deloc egoisti, 82% dintre baietii care lucreaza in IT au declarat ca nevoile partenerei sunt mai importante pentru ei decat propriile nevoi. La polul opus se situeaza baietii care fac mult sport. Siguri pe ei si crezand ca totul li se cuvine, doar 41% dintre ei, cel mai mic scor obtinut de o categorie profesionala, au spus ca sunt importante nevoile iubitei in pat.

Calculatoristii sunt si altruisti si aventurosi: 78% dintre ei au declarat ca folosesc jucarii sexuale. Baietii a caror profesie este sa traga de fiare sunt foarte reticenti la a aduce gadgeturi in pat: doar 3 din 10 au spus ca folosesc regulat jucarii.

Singurul neajuns al inginerilor este ca orele in fata monitoarelor ii extenueaza: altfel nu se explica de ce fac mai putin sex decat functionarii sau sportivii. 

related posts

Modifică setările cookies