Iubire interzisa sau...nu? Cand este acceptabil sa ai o relatie cu un coleg de munca


Cunosti deja subiectul si stii ce se spune despre asta: este o idee proasta. O stii si tu, o stie si el si probabil toti colegii vostri. Cu toate acestea, nu va puteti abtine, deoarece chimia dintre voi e prea intensa. Desi dragostea e binevenita oricand si oriunde, exista unele aspecte de care trebuie sa tii cont daca ti s-au aprins calcaiele dupa colegul tau.


1. E interzisa relatia dintre voi daca sunteti politisti

Poate unele organizatii sunt mai permisive cand vine vorba de relatiile interpersonale, insa cu politia sau siguranta nationala nu-i de joaca. Acolo sunt niste reguli clare care interzic apropierea intima intre colegii de serviciu din motive evidente.

2. Totul e ok daca lucrati in departamente diferite

Desi nu ar fi nicio problema daca ati lucra si in acelasi departament, este de preferat ca intre voi sa nu existe competitie. Competitia are tendinta sa distruga orice relatie, nu numai pe cele de genul iubit-iubita.

3. Daca nu aveti probleme cu fostii parteneri

In cazul in care fostul sau fosta lucreaza in aceeasi firma sau organizatie, lucrurile se complica. Gandeste-te numai ce situatie comica s-ar crea daca si voi doi v-ati desparti.

4. Daca nici unul dintre voi nu este seful celuilalt

Poate ca pe unele persoane nu le-ar deranja ca partenerul sau partenera sa aiba o pozitie ierarhica mai avansata, insa pe colegii vostri s-ar putea sa-i supere favorurile pe care tu le primesti.

5. Nu aveti birourile foarte aproape

Atata timp cat nu va distrageti unul pe celalalt de la treaba, este totul in regula.

6. Oricum nu va place jobul pe care-l aveti

 Ori nu va face placere sa veniti la munca si singura bucurie e ca  puteti profita de compania celuilalt, ori sunteti cei mai buni la ce faceti si  nu va pasa de ce comenteaza lumea. De preferat este a doua varianta, deoarece daca nu va place jobul si faceti treaba de mantuiala ii puteti incurca pe ceilalti colegi, care chiar vor sa se afirme.

7. Esti o persoana foarte discreta

 Porumbeilor, trebuie sa fiti discreti daca nu va doriti ca altii sa-si bage nasul in relatia voastra. Stiu ca e usor sa te lasi dus de val si sa-ti declari dragostea in gura mare, fara sa-ti pese de parerea nimanui, dar nu e atitudinea potrivita. Cel mai important motiv este ca seful/sefa poate face in asa fel incat sa nu va mai intalniti (la munca).

8. Doar daca este iubirea vietii tale

Ei bine, in acest caz, poti uita de tot ce am scris mai sus. Lasati-va purtati de sentimente, dar aveti totusi grija sa va ocupati si de cariera voastra. Dragostea adevarata, indiferent sub ce forma vine, se intalneste foarte rar si tocmai de aceea trebuie sa fie ingrijita cu multa atentie. Daca e ceva special, o sa fie pentru totdeauna.

related posts

Modifică setările cookies