“Iubitul meu nu scoate niciun sunet când facem sex”. Ce înseamnă asta?


Cu toții ne dorim ca partenerii noștri să se simtă bine în pat și orice indiciu în acest sens este binevenit. Dar când iubitul nu scoate niciun sunet în timpul partiei de sex, acest lucru poate fi un pic frustrant. Iată ce spune o tânără, care nu știe cum să interpreteze tăcerea iubitului ei:

Tag-uri: #sunete sex

“Sunt cu iubitul meu de 10 luni și simt că nu am fost niciodată mai fericită. Doar că nu mă simt tocmai în apele mele când sunt cu el în dormitor, comparativ cu celelalte relații ale mele. Principala problemă e că este foarte silențios în timp ce facem sex. Sincer, nu scoate niciun sunet și nu îmi dau seama dacă se simte bine sau nu. Am încercat și varianta să îl întreb ce îi place, dar mi-a tăiat-o repede.

Mă face să mă simt că și cum n-aș fi suficient de bună pentru el. Nu am cum să stiu ce îi place dacă nici măcar nu vrea să vorbească despre asta. Mi-a povestit că a fost respins de multe ori în trecut și că nu s-a simțit în largul lui din punct de vedere sexual. Înțeleg că l-a afectat, dar totuși… să nu scoată un geamăt, un cuvânt, nimic? Totuși, ejaculează de fiecare data, deci ceva singur fac bine”, spune o tânără.

 

Răspunsul psihologului

“Prietenul tău deja a împărtășit cu tine experiența respingerilor din trecut și lipsa de încredere din punct de vedere sexual. Trebuie să își depășească anxietatea pentru a fi mai relaxat în pat, iar asta nu e ușor pentru el. Nu îl forța. Dacă îi tot repeți “încearcă să te relaxezi” nu vei face decât să înrăutățești lucrurile. E important să îl încurajezi pentru lucrurile pe care el ți le face și îți aduc placere. Fii tu cea care își exprimă plăcerea vocal. Oricum, deși unii bărbați sunt vocali în timpul sexului, sunt mulți care nu fac lucrul asta. Nu o lua personal”, spune Pamela Stephenson, psihoterapeut, expertă în probleme sexuale.

related posts

Modifică setările cookies