Jurnalul Gloriei: Parul rosu - o incercare disperata de a atrage atentia?


Vad din ce in ce mai multe femei pe strada cu parul rosu. Nu roscat, ci rosu din ala turbat, aprins, a la Rihanna. Si fara sa vreau, ma trezesc ca ma holbez la ele...iar ele sunt perfect constiente ca atrag atentia. De ce altfel s-ar fi vopsit in cap ca ouale de Paste?
 


Oh, Doamne, cate injuraturi o sa imi iau de la fetele cu parul rosu :(( Sincer, nu am nimic cu ele, dar chiar mi se pare ca atunci cand iti pui in cap o culoare din asta extravaganta incerci cu orice pret sa atragi atentia.

Plus ca este si o mare bataie de cap sa intretii o astfel de culoare! Iti mai strici si parul... deci trebuie sa fii disperata sa atragi atentia ca sa faci schimbarea asta de look.

Probabil ca daca as avea acum 17 ani, m-as vopsi si eu rosu aprins. Iti dai seama, tot liceul s-ar holba la mine: “Oau, ai vazut-o pe tipa aia de la a XI- a B ce culoare are in cap?” Bine, nu cred ca as fi tocmai preferata profesorilor! Dar acum la 29 de ani mi s-ar parea cam ridicol sa apar la serviciu cu sorcova in cap.

I-am intrebat si pe colegi/colege ce parere au despre fetele vopsite rosu ca focul si parerile au fost impartite: unii mi-au dat dreptate, altii nu. Apoi au inceput sa imi spuna ei cu ce incearca femeile sa atraga atentia.

Cel mai haios a fost colegul Paul care mi-a zis ca lui i se pare ca femeile care se imbraca in pantaloni albi incearca sa iasa in evidenta :)) “De ce s-ar imbraca femeile in pantaloni albi daca nu pentru asta? Mai ales ca se si murdaresc cel mai repede!”

La capitolul atras atentia au mai fost bifate de colege: tatuajele, buzele marite cu silicon / acid hialuronic, silicoanele, “unghiile false de un metru”, culorile stridente ale hainelor, decolteurile adaaanci.

Voua prin ce vi se pare ca incearca femeile sa iasa in evidenta?

Foto: SPLASH

related posts

Modifică setările cookies