La 16 ani, 20 de parteneri sexuali! Experienta sau depravare?


Unii sunt de parere ca trebuie sa experimentezi inainte sa te asezi la casa ta, pentru ca numai asa poti sa descoperi adevarata dragoste. Altii isi traiesc iubirea alaturi de o singura persoana o viata intreaga. Ioana, o cititoare, a recunoscut la rubrica de DEZBATERI ca la 16 ani a avut deja 20 parteneri. Mult? Putin? Bine? Rau?


Cum ne asteptam, raspunsurile la intrebarea "Cati ani ai si cati parteneri sexuali ai avut pana acum?" au variat. Sunt si femei la 25 de ani cu un singur partener, dar si adolescente la 17 care au facut sex cu 11 parteneri diferiti. Si maxima - la 16 ani, 20 de parteneri!

Iata o parte dintre cele mai interesante raspunsuri.

Ioana:
Eu am 16 ani si am avut vreo 20 de parteneri. Nu mi-e rusine, nu am de ce. N u vreau sa ajung o baba scofalcita care nu a avut nici o relatie, care nu are ce face si comenteaza pe siteuri (ca astea de mai jos;))

PAULA  - ii raspunde Ioanei
 E bine ca nu iti e rusine cu ceea ce esti, dar sincer nici chiar asa...daca spuneai ca ai vreo 20-25 mai era ceva, dar 16?: O..OMG! cand o sa fii batrana o sa zici ca ai avut vreo....100 sau nici nu le mai stii numaru'...

CATWOMAN:
Nu vreau sa descurajez femeile, dar am avut 7 parteneri la 22 de ani. Prima relatie a durat 4 ani si actuala dureaza de 3 ani. Dar in pauzele cand m-am certat cu partenerii mei, recunosc ca am avut aventuri. Ce ? Doar si ei au avut alte partenere :)) Si noi suntem egale cu ei si avem dreptul sa le-o intorcem inapoi cand ei calca stramb!

Baby:
17 ani si am avut 11 parteneri sexuali :D

Sonia:
25 de ani si 6 parteneri - primul timp de 6 ani si 5 in 2 ani, acum sunt din nou cu primul si sunt fericita.

Dana:
25 de ani, 1 partener

Laura:
:)))) Heheee... 21 de ani si 27 de parteneri sexuali ;)) Viata trebuie traita, but you must never forget about safe sex :*

Olivia:
24 ani si 15

 

related posts