La multi ani si sex mai bun!


Daca schimbam anul, ar fi cazul sa imbunatatim sexul. Cel putin asta ne recomanda psihoterapeutul Ian Kerner. El vine cu cateva sfaturi utile si punctuale care pot face din orice cuplu plictisit, rutinat si afectat de criza, unul mai fericit. Pentru ca se stie ca nu banii aduc fericirea. Sexul in schimb ar putea sa o faca. 


Faceti sex cel putin o data pe saptamana! Ne place sa credem ca aveti deja o viata sexuala perfecta, cu partide orgasmice fara numar. Daca insa nu bifati cel putin o partida reusita in fiecare saptamana, ar fi cazul sa va revizuti comportamentul. Sexul functioneaza dupa regula “pofta vine mancand”. Asa ca ar fi pacat sa lasati sa treaca viata pe langa voi fara sa va bucurati de sex.

Cautati barbati cu veleitati de gospodina! Da, nu trebuie sa va mire faptul ca un barbat trebuie sa mai faca si alte lucruri utile pe langa acela de a va oferi placere. Cercetatorii de la Universitatea Western Ontario au demonstrat faptul ca femeile se simt mai bine in prezenta barbatilor care se implica in treburi casnice. Alti specialisti, de data aceasta de la Univesitatea din Chicago, au ajuns la concluzia ca femeile sunt chiar mai recunoscatoare in dormitor barbatilor care le ajuta la curatenie sau la cresterea copiilor. Asa ca virilitatea se masoara si prin numarul sarcinilor casnice indeplinite cu succes.

Imbratisati-va cel putin 20 de secunde! Acesta este timpul minim de care au nevoie femeile pentru a secreta oxitocina, hormonul dragostei. Barbatii au nevoie de imbratisari prelungite pentru a simti si mentine atasamentul fata de partenera. Asa ca faceti-va timp ca sa va rasfatati unul in bratele celuilalt. Veti fi rasplatiti cu varf si indesat prin nopti de sex fierbinte.

Nu sariti peste preludiu niciodata! Specialistul american in sex Alfrad C. Kinsey spune ca durata minima a preludiului ar trebui sa fie de 21 de minute. Daca o respectati, 92 la suta dintre voi ajung garantat la orgasm. Asa ca rezervati-va ceva timp pentru o partida de sex fierbinte.

Combateti rutina! Va place s-o faceti la o anumita ora, intr-o singura pozitie si intotdeauna dupa ce ati degustat vinul preferat? Ei bine, pe termen lung, s-ar putea sa va plictisiti de aceste tabieturi, iar orgasmul va deveni ceva banal, fara scantei. Asa ca variati putin ziua, ora, locul si chiar stimulentul preferat. Veti simti de fiecare data altfel gustul dulce al orgasmului.

Lasati fanteziile sa lucreze in favoarea voastra! Sex cu cel mai bun prieten? Sex cu seful? Sex cu colegul? Daca totul se rezuma la fantezie si imaginatie, nu e nici o problema. Mai mult, fanteziile pot fi sarea si piperul unei partide. Iar daca obiectul fanteziei nu devine obsesie sau unic stimulent sexual, el nu poate fi decat benefic unui cuplu dezlantuit in dormitor.

related posts