Merele care nu se strica niciodata...


M-am obisnuit cu rosiile, castravetii, merele si perele care arata la fel la o luna dupa ce le-am cumparat. Recunosc, la inceput m-am cam speriat, dar acum mi se pare un lucru firesc. Acum mi s-ar parea ciudat daca le-as vedea stricate...


Si cand te gandesti ca toti medicii ne recomanda sa mancam legume si fructe , iar noi le cumparam cu zecile de kg din supermarketuri...aduse de prin Antalya sau Spania, pline de chimicale. 

Noi de vreo Luna jumate ne minunam de marul “vesnic” al unui coleg. Prin februarie, martie a inceput un experiment – vrea sa vada cat rezista marul respectiv. Si micutul mar vesnic nu cedeaza.


Foto: "Marul Fantastic", 7 martie

Ce-i drept, nu mai e la fel de tanar, viguros si ferm ca atunci cand l-am ...pipait prima oara, dar in ciuda pufoseniei, te poate pacali ca este un mar tocmai bun de mancat. Si cand colo, el este un batranel in varsta de mai bine de doua luni. Daca mai punem la socoteala si cat o mai fi stat prin lazi, depozite si supermarket...

Foto: "Marul fantastic" azi

“Marul Fantastic” are si un profil de Facebook unde ii puteti urmari si evolutia. Deci, daca sunteti curioase se vedeti cat de “sanatoase” sunt fructele pe care le mancam zi de zi, urmariti pe Facebook experimentul “Marul fantastic”. Oh, doamne, de s-ar strica odata :))

related posts

Modifică setările cookies