Neveste disperate si… infidele. Tu cu cine il inseli?


Vase nespalate, sosete murdare si un copil care plange cand ti-e lumea mai draga: nu-i de mirare ca o multime de femei vor sa evadeze din vietile lor! Numai ca psihologii spun ca nu doar plictiseala si frustrarile conduc femeile la infidelitate. In zilele noastre femeile insala pentru ca… pot! Daca au cu cine, multe spun: “de ce nu?”


Nu e atat de rau cum suna! Un sondaj a aratat ca, intrebati la cat estimeaza ca se ridica numarul celor care isi insala sotul sau sotia, oamenii au dat procente duble fata de realitate. “Avem impresia ca toata lumea calca stramb”, spunea Janet Lever, sociolog in cadrul Universitatii de Stat din California, Los Angeles, cea care a condus studiul. “Ei bine, nu e asa!” 

22% din femeile chestionate au recunoscut ca si-au inselat sotul, iar barbatii, asa cum v-ati astepta, au fost mai numerosi. Totusi, numarul infidelilor nu este in crestere, doar femeile sunt din ce in ce mai...aventuroase.
Un motiv, spun sociologii, pentru aceasta schimbare de comportament este ca infidelitatea femeilor nu mai este un tabu: ea este aratata in filme ca ceva normal, amuzant si un atribut al femeilor puternice si independente.
Interviurile despre infidelitate au aratat faptul ca femeile isi doresc sa se simta dorite, iubite, dar si ca, de multe ori, vor doar sa traiasca periculos! Femeile din zilele noastre sunt din ce in ce mai sigure pe ele, isi pot asigura stabilitate financiara si simt ca pot face ce vor ca nevoile lor sa fie indeplinite.

Cine au fost amantii alesi de femeile chestionate? De multe ori, celalalt barbat era extrem de diferit de sot. Una din ele a raspuns ca dupa ce a aflat ca sotul a inselat-o, s-a simtit tradata si a vrut sa se razbune, asa ca a apelat la… cel care ii construia o piscina in curte. Nu aveau ei ce vorbi, dar… a facut-o sa uite de toate problemele.

De fapt, in general, indiferent daca amantul semana sau nu cu barbatul de acasa, ele au spus ca isi doresc un barbat care sa le faca sa se simta ca niste femei adevarate.

Tu ce crezi, ce fel de barbat ar putea sa-ti devina amant?

related posts