Nu e bogat? Si ce daca! Este mai fidel si mai bun in pat!


Renunta la ideea de a te marita cu un barbat bogat dispus sa-ti faca toate mofturile! Asta pentru ca cercetatorii sustin ca barbatii cu o situatie financiara modesta sunt mai disponibili emotional, mai fideli si mai buni la pat!


Vacante exotice, cine romantice, cutiute cu chestii stralucitoare inauntru – suna bine o relatie cu un barbat bogat. Insa de multe ori, o astfel de relatie vine la pachet cu multe dureri de cap si... de inima!

Asta pentru ca barbatii cu portofelul gros sunt mai putini capabili sa faca o femeie fericita, datorita banilor si a statutului care le schimba atitudinea fata de femei si le schimba in rau caracterul. 

Uite niste motive pentru care ar trebui sa le dai o sansa si barbatilor mai saraci:

1. Este mai fidel: studiile arata ca barbatii saraci sunt mai fideli fata de partenera lor si sunt mai sinceri cu aceasta, in timp ce barbatii cu o stare materiala mai buna sunt mai ipocriti in legatura cu sentimentele lor .

2. Este mai respectuos: barbatii modesti din punct de vedere material sunt mai politicosi atunci cand intra in contact cu oameni noi, conform unui studiu al revistei „Psychological Science”. Ei fac cunostinta mai repede cu cei din jur, rad mai mult si realizeaza un contact vizual mai intens. Aceasta pentru ca mentinerea relatiilor este o tehnica de supravietuire.

In schimb, barbatii bogati afiseaza de regula un comportament mai politicos: se misca mult, isi aranjeaza parul, isi indreapta atentia catre altceva.

3. Te sustine mai mult
Un studiu aparut in „Revista psihologiei aplicate” reflecta faptul ca barbatii de succes sunt mai misogini decat cei saraci si considera ca treaba lor este sa faca bani, iar a femeilor sa fie langa ei. In schimb, partenerii mai saraci isi sustin iubitele in construirea unei cariere.

4. Este mai bun la pat
Un barbat sarac este mai dispus sa-ti ofere senzatii de neuitat in dormitor decat unul bogat. Daca nu sta prea bine la capitolul bani, el isi va folosi toate celelalte resurse de care dispune pentru a te cuceri, si pentru a te pastra. 

related posts