Nu exista punctul G, exista doar punctul C. Care este motivul pentru care unele femei nu pot avea orgasm


Conform ultimelor studii realizate in ceea ce priveste motivele pentru care unele femei nu pot ajunge la orgasm, o echipa de cercetatori a facut o descoperire extrem de importanta. Vezi care este concluzia acestora.


Clitorisul este cea mai sensibila zona din corpul unei femei si este responsabil de existenta sau lipsa orgasmului.

Conform ultimelor studii realizate de o echipa de cercetatori pe 30 de femei, pe care le-au supus unor investigatii prin rezonanta magnetica nucleara pentru a le scana zona pelvina, se pare ca marimea clitorisului si distanta dintre acesta si vagin sunt extrem de importante pentru viata sexuala a femeilor.

"Nu exista niciun punct G, exista punctul C, clitorisul. El este sursa placerii sexuale in cazul femeilor. Este greu sa stim daca unele femei au un clitoris mai mare pentru ca au avut mai multe orgasme sau ele s-au nascut cu un clitoris mai mare si acesta le ofera mai multa placere.", a declarat dr Oakley, unul dintre cercetatori.

Potrivit livescience.com, se pare ca in urma masuratorilor, femeile care au o distanta mai mare intre clitoris si vagin sunt cele care se confrunta cu probleme de natura sexuala si nu reusesc sa ajunga la orgasm.

Specialistii au investigat acest fenomen si au ajuns la concluzia ca femeile care au o distanta mai mica intre clitoris si vagin au mai multe sanse sa ajunga la orgasm in timpul actului sexual, tocmai pentru ca punctul C poate fi stimulat.

"E vorba de multa subiectivitate cand vine vorba de placere sexuala in cazul femeilor, insa cele cu probleme in atingerea orgasmului prefera pozitia misionarului, in timp ce femeile care nu se confrunta cu acest gen de complicatii, prefera pozitiile in care pot prelua conducerea actului sexual si pot stimula clitorisul din miscari.", a explicat medicul.

related posts