Nu mai aveti chef de sex? Iata ce spun specialistii!


Il iubesti ca-n prima zi, dar daca ai de ales intre a face nebunii si a vedea un film, nu stai pe ganduri: te apuci sa faci floricele de porumb! De vina nu esti tu si nici el nu e de condamnat, ci… natura, bat-o vina! 


Este perfect normal, ne asigura germanii, daca la inceput nu ieseati din dormitor decat pentru partide de sex pe masa din bucatarie, iar acum nu mai intri in dormitor decat cu gandul la somn, iar in bucatarie, cu gandul la mancare.

Cercetatorii de la Spitalul Universitar Hamburg-Eppendorf au publicat in jurnalul “Human Nature” un studiu care arata ca mai bine de jumatate din femeile de peste 30 de ani isi doreau sex des la inceputul relatiei, dar in timp procentul scade. Totusi, numarul barbatilor care isi doresc sa intretina relatii sexuale des ramane constant indiferent de vechimea relatiei.

Explicatia data de experti este ca evolutia speciei a facut ca lucrurile sa sta astfel: femeile nu mai sunt interesate de a face mult sex pentru ca nu isi mai cauta un partener compatibil, in timp ce barbatii vor sa ii mentina partenerei interesul ridicat pentru el, de teama aparitiei unui amant in peisaj.

Sigur, exista multe trucuri pe care le puteti incerca pentru a nu deveni simpli colegi de apartament, dar nu te invinovati daca nu mai vrei sex in fiecare zi: adevarul este ca, nici el nu mai are energie ca la 20 de ani! 

related posts

Modifică setările cookies